hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yapı Kredi, Denizbank ve TEB kredi ödemeleri ertelendi mi?

    Yapı Kredi, Denizbank ve TEB kredi ödemeleri ertelendi mi
    expand

    Kamu bankalarının kredi ödemeleri ile ilgili erteleme kararının ardından gözler özel bankalara çevrilmişti. Yapı Kredi Bankası, TEB ve Denizbank’tan da ekonomiye destek paketi açıklamaları geldi. Peki, Yapı Kredi, Denizbank ve TEB kredi ödemeleri ertelendi mi?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak kamu bankalarının aldıkları karara özel bankaların da destek vereceği beklentisinde olduklarını geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada dile getirmişti. Kamu bankalarının aldığı karar sonrası özel bankalardan açıklamalar da peş peşe geldi. İşte TEB, Denizbank ve Yapı Kredi Bankası’nın kredi ödemeleri ile ilgili yaptığı o açıklamalar…

    TEB’DEN KREDİ ERTELEME AÇIKLAMASI

    Ekonomiye destek paketlerini açıklayan bankalardan biri de TEB oldu. TEB’in kredi ödemeleri ile ilgili yaptığı açıklama şöyle…

    TEB’den kredi kullanan bireysel ve tüzel müşterilerimiz için yaşanan salgın nedeniyle ödeme sıkıntısı çekmeleri durumunda 30 Nisan’a kadar olan anapara ve faiz ödemelerini aynı koşullarla 3 ay erteliyoruz.

    DENİZBANK KREDİ ERTELEME AÇIKLAMASI

    Birçok özel banka gibi Denizbank da kredi erteleme açıklamasında bulundu. Denizbank’ın konuyla ilgili açıklaması şöyle…

    Bireysel ve ticari müşterilerimizden talep edenlerin 30 Nisan’a kadar olan anapara faiz ve taksit ödemeleri mevcut koşullarla 30 Haziran’a kadar ötelenebilecektir.

    YAPI KREDİ BANKASI’NDAN EKONOMİYE DESTEK PAKETİ AÇIKLAMASI

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yapı Kredi Bankası’nın açıklaması ise şöyle; 30 Nisan’a kadar olan tüm bireysel ve ticari kredi ürünlerinin ana para, faiz ve taksit ödemelerinin, talep etmeleri halinde, mevcut koşullarla 30 Haziran’a kadar ötelenmesine imkan tanıyacağız.

    Bireysel ve tüzel müşterilerimizin, günlük bankacılık ihtiyaçları ve ticari faaliyetlerini mevcut limitlerle destekleyecek ve gerekirse ek limit çıkarmak için çalışacağız.

    Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi İnternet Şubesi ve ATM’lerden yapılacak EFT/havale ile kartsız para çekme/yatırma işlemlerinden 1 ay boyunca ücret almayacağız.

    KREDİ ERTELEME NASIL YAPILACAK?

    Bazı bankaların mobil uygulamaları üzerinden gerçekleştirilebilen kredi ertelemeleri dilendiği takdirde şubelerden de yapılabilecek. Her bankanın müşteri hizmetleri numarası alınarak kredi ertelemeleri ile ilgili detaylı bilgiler alınabilecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow