hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bugün bankalar açık mı, cuma günü bankalar çalışıyor mu? 23 Nisan 2021'de EFT, havale yapılır mı?

    Bugün bankalar açık mı, cuma günü bankalar çalışıyor mu 23 Nisan 2021de EFT, havale yapılır mı
    expand

    Cuma günü banka şubelerinde işlem yapmak isteyen kişiler “bugün bankalar açık mı?” sorusuna yanıt arıyor. Peki, 23 Nisan 2021 Cuma günü bankalar çalışıyor mu? İşte hem sokağa çıkma yasağının hem de Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın olduğu günde bankaların çalışma durumu…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl Cuma gününe denk gelecek. Cuma günü bankalarda işlem yapacak olan kişilerse bankaların çalışma durumu ile ilgili detayları araştırmayı sürdürüyor. Pek, bu hafta Cuma günü bankalar açık olacak mı?

    BUGÜN BANKALAR AÇIK MI? 23 NİSAN CUMA BANKALAR ÇALIŞIYOR MU?

    23 Nisan 2021 Cuma günü hem sokağa çıkma yasağı uygulanacak hem de Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle resmi tatil olacak. Bu nedenle Cuma günü bankalar kapalı olacaklar.

    CUMA GÜNÜ EFT VE HAVALE OLACAK MI?

    23 Nisan 2021 Cuma günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatili nedeniyle bankaların kapalı olmasından dolayı EFT işlemleri gerçekleştirilemeyecek.

    EFT bankalar arası bir işlem olduğu için resmi tatillerde ve hafta sonlarını takiben ilk iş gününde EFT işlemleri gerçekleştiriliyor.

    Havale ise aynı bankanın işlemi olduğu için o gün içerisinde yapılan işlemler anında yapılıyor. Dolayısıyla Cuma, cumartesi ve Pazar havale yapılabilecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow