hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ziraat GYO halka arz tarihleri, hisse fiyatı ve borsa kodu! Ziraat GYO halka arz hangi bankadan yapılıyor? Ziraat GYO halka arz oransal mı?

    Ziraat GYO halka arz tarihleri, hisse fiyatı ve borsa kodu Ziraat GYO halka arz hangi bankadan yapılıyor Ziraat GYO halka arz oransal mı
    expand

    Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin halka arzını onayladı. Bu onay sonrasında Ziraat GYO halka arz tarihleri, hisse fiyatı ve borsa kodu merak edilmeye başladı. Peki, Ziraat GYO halka arz oransal mı? Ziraat GYO halka arz hangi bankadan yapılıyor? İşte konuyla ilgili tüm detaylar..

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), yayımladığı bültende Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin halka arzını onayladığını duyurdu. Ziraat GYO’nun halka arzının onaylanmasından sonra ise birçok kişi hisse fiyatı, borsa kodu gibi detayları araştırmaya başladı. Ziraat GYO’nun halka arzı için talep toplama tarihleri de belli oldu. Peki, Ziraat GYO halka arz tarihleri, hisse fiyatı ve borsa kodu nedir?

    ZİRAAT GYO HALKA ARZ HİSSE FİYATI NEDİR?

    SPK haftalık bülteninde yer alan açıklamaya göre halka arzda 1 TL nominal değerli paylar 1,60 TL'den satışa sunulacak. Ziraat GYO’nun çıkarılmış sermayesinin 3.520.215.000 TL’den 4.693.620.000 TL’ye artırılması nedeniyle ihraç edilecek 1.173.405.000 TL nominal değerli paylar halka arz edilecektir.

    ZİRAAT GYO TALEP TOPLAMA TARİHLERİ VE BORSA KODU

    Ziraat GYO (Borsa Kodu: ZRGYO) paylarının halka arzı Ziraat Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’nin lider olduğu konsorsiyum aracılığı ile 28-29-30 Nisan 2021 tarihlerinde 09.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

    Ziraat GYO halka arz tarihleri, hisse fiyatı ve borsa kodu Ziraat GYO halka arz hangi bankadan yapılıyor Ziraat GYO halka arz oransal mı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ZİRAAT GYO BAŞVURU KANALLARI NEDİR?

    Ziraat Yatırım müşterileri halka arz taleplerini, talep toplama tarihlerinde

    Ziraat Yatırım Kanallarından,

    • Ziraat Yatırım E-şube

    • Z-Borsa Mobil Uygulaması | Android | IOS

    • Ziraat Trader Mobil Uygulaması | Android | IOS

    • 0850 22 22 979 numaralı Ziraat Yatırım Müşteri İletişim Merkezi

    Ziraat Bankası Kanallarından

    • Ziraat Bankası internet şubesi

    • Ziraat Mobil “ Yatırım/ Halka Arz” menüsünden giriş yaparak gerçekleştirebilirler.

    ZİRAAT GYO HALKA ARZ HANGİ BANKADAN YAPILIYOR?

    Ziraat Bankası hesaplarıyla ZRGYO halka arzına katılmak için Ziraat Yatırım hesabının olması gereklidir. Ziraat Yatırım hesabınız yoksa; Ziraat Mobil ve Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı ile kolayca açabilirsiniz.

    ZİRAAT GYO HALKA ARZ DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow