hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Deezer'dan mobil cihazlarda ücretsiz akıllı radyo hizmeti

    Deezerdan mobil cihazlarda ücretsiz akıllı radyo hizmeti
    expand

    Deezer’dan 2 Yeni Özellik: Mobil cihazlarda* ücretsiz, sınırsız ve reklam destekli müzik akışı sunan kişiselleştirilmiş akıllı radyolar .

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Deezer, tüm müzik severlerin müzik keyfini özgürce yaşayabilmeleri için kullanıcılarına yepyeni özellikler sunuyor:

    Deezer,  web üzerinden müziğe ücretsiz erişim sağlayan kullanıcılarının favori müziklerini mobil cihazlarına taşımalarını sağlayan bu yepyeni özelliklerle radyo hizmetini bir üst seviyeye taşıyor.

     “ÇALMA LİSTESİ RADYOSU” ile daha fazlasını keşfedin

    Deezer'a mobil cihazlardan* ücretsiz erişim sağlayan kullanıcılara sadece sevdikleri ve bildikleri şarkılardan daha fazlasını sunan yepyeni bir özellik var: Çalma Listesi Radyosu.

    Çalma Listesi Radyosu, kullanıcıların sevdikleri müzikleri dünyanın dört bir yanındaki uzman müzik editörlerinin önerileriyle harmanlıyor ve müzik keşfine odaklanan benzersiz bir radyoyu mobil cihazlara taşıyor.

    Tüm bunlara ek olarak, Deezer web ve mobil cihazlar üzerinden yepyeni bir radyo bölümünü de hizmete sunuyor. Gelişmiş arama özelliklerinin yanında yüzlerce müzik türü seçeneği ile birlikte bu yeni bölüm; müzik keşfi için benzersiz olanaklar sunuyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    “FLOW” ile mobilde kesintisiz müzik akışı

    Bugünden itibaren Deezer kullanıcıları, mobil cihazlarından Deezer uygulamasına erişim sağladıklarında kişiye özel radyo istasyonu olarak tasarlanan Flow ile karşılaşacaklar.

    Kullanıcıların dinleme alışkanlıklarından ve müzik arşivlerinden yola çıkan Flow kullanıcılara, sevdikleri şarkılardan oluşan ve hep yanlarında taşıyabilecekleri eşsiz bir radyo deneyimi sunuyor.

    Flow ile Deezer, kullanıcılarının favori şarkılarını diledikleri an ve yerde dinleyebilmelerini sağlayarak mobilde müziğe özgürlük getiriyor.

    Tüm Müzik Arşivinizi Birleştirecek Bir Uygulama: “Deezer for Mac”

    Deezer; kullanıcıların mevcut müzik arşivlerini kolaylıkla tek bir çatı altında toplamalarını ve tüm cihazlar üzerinden dinlemelerini sağlayan “Deezer for Mac”in Beta* sürümünü de kullanıma sundu.
    Deezer for Mac;  kullanıcıların kişisel müzik arşivlerinde yer alan müzikleri, dosya türü ne olursa olsun otomatik olarak Deezer ile eşleştiriyor. Ve tek bir tuşla 30 milyondan fazla şarkıya sahip Deezer kataloğunun tamamı ile birlikte kişisel CD veya müzik koleksiyonlarında yer alan tüm şarkılara erişim sağlıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Basit bir masaüstü uygulamasının çok daha ötesinde bir uygulama olan Deezer for Mac, standart bir web uygulamasından daha az kaynak harcıyor ve çok daha hızlı çalışıyor.

    Deezer'ın sunduğu yeniliklerle ilgili bir açıklama yapan Deezer’ın kurucusu Daniel Marhely; "Sınırları zorlayan yenilikler yapmak doğamızın bir gereği ve şu anda amacımız, her kullanıcımıza yoğun ve kişisel bir müzik deneyimi sağlayabilmek. Flow ve yeni radyo özelliklerimizle herkes, hiçbir sınırlama olmaksızın, mobil cihazları üzerinden yeni ve muhteşem müzikler keşfedebilecek.

    Bu arada yeni Deezer for Mac'imizin kullanımı son derece kolay ve yıllar boyunca büyük zorluklara katlanarak müzik koleksiyonu yapan kişilerin Deezer üzerinden dinledikleri müziklere bu koleksiyonlarını ekleme olanağı sağlıyor. Umuyorum ki; Deezer for Mac'in bugün gerçekleşen sunumuyla müzik streaming ile yakından ilgilenen müzik severler bu uygulamaya geçiş yapacaklar ve servisimizi deneyecekler; çünkü biliyorum ki bir kez denedikten sonra vazgeçemeyecekler” dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow