hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mehmet Erdem editör olup şarkı seçecek

    Mehmet Erdem editör olup şarkı seçecek
    expand

    Yeni albümünün ikinci klibini Barış Manço’nun “Gibi Gibi” şarkısına çeken Mehmet Erdem, 1 hafta boyunca Deezer’da editör koltuğuna geçerek kendisine ilham veren şarkıları, favori albümlerini ve bizzat hazırladığı çalma listelerini müzik severlerle paylaşacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İlk albümüyle fenomene dönüşen Mehmet Erdem, Deezer’ın 180’den fazla ülkede sanatçılar ve ünlü isimlerle gerçekleştirdiği #Deezerby uygulaması kapsamında; ona ilham veren şarkı ve albümleri Deezer’ın hem Türkiye hem de tüm dünyadaki kullanıcılarıyla paylaşacak. Uygulamadaki özel Mehmet Erdem sayfasına www.deezer.com/app/deezerby/guest/mehmet-erdem adresinden erişilebilir. 

    #Deezerby kapsamında 1 hafta boyunca Deezer’ın konuk editörlüğünü üstlenecek ünlü sanatçı Mehmet Erdem, “Sanatçılar olarak en büyük amacımız hangi mecradan olursa olsun daha geniş kitlelere müzik dinletmek. Her müzisyen müziğini herkes dinlesin ister. Dijital platformlar da bize bu amaçta kolaylık sağlıyor. Ben de çok sevdiğim ve benim için özel olan şarkıları müzikseverlerle paylaştım” dedi.

    Deezer Türkiye editörü Arda Savcı ise, “Mehmet Erdem’in ilham kaynaklarının ne kadar geniş bir yelpazeye yayıldığını albümlerindeki şarkı seçimlerinden biliyor, kişisel önerilerini Deezer üzerinden paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

    Mehmet Erdem konuk editör olmasının yanı sıra 24 Nisan akşamı interaktif müzik uygulaması Soundrop’taki Deezer Odası’nda sevenleri ile bir araya gelip müzik dinleyerek sohbet edecek. Mehmet Erdem şarkıların yer aldığı özel sohbet odasına http://smarturl.it/MehmetErdemSohbet adresinden ulaşılabilir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow