hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    State tartışma uygulaması güncellendi

    State tartışma uygulaması güncellendi
    expand

    Başarılı iPhone uygulamalarından State fikir platformu uygulaması güncellendi. Artık kullanıcılar birbirleri ile global ağlar kurup, fikirlerini daha geniş perspektiften tartışabilecekler.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bir fikir platformu olarak bilinen ve popüler olan “State” iPhone uygulaması için köklü bir güncelleme geldi. Bu sayede kullanıcılar fikir ve görüşlerini daha rahat ve hızlı paylaşabilecekler.

    Uygulama yeni bir dünya haritası içeriyor. Bu sayede uygulamayı indiren kullanıcılar gerçek zamanlı bir tartışma ortamında konuları kendi belirledikleri başlıklara gore seçip, düzenleyebilecek ve fikirlerini anında tüm dünyadaki benzer ilgi alanlarına sahip kişilerle paylaşabilecekler.

    Genelde en popülerin, en az hoşgörülü olanın ve en çok bağıranın duyulduğu tartışma platformlarında tatmin edici sonuçlara ulaşılması güçtür. Bir grup aşırı ucun domine ettiği görüşmelerde tek bir bakış açısına konu saplanıp kalır. Kollektif tartışma bilinci oluşmazsa bağlantı kurmak güçleşir. State’in yeni uygulaması işte bu kısır döngüyü kırmak için App Store’da.

    State’in öne çıkan özellikleri 
    Kullanıcılar renkli dünya haritası üzerinden tartışmacıların genel profilini ve fikri tartışmanın genel görünümünü izleyebiliyor.

    Ayrıca tek tuşla arkadaşlarla, aile ve iş arkadaşlarla paylaşım imkanı sunuluyor. Artık tartışmak istenilen kişileri konuşmaya dahil etmek çok daha kolay.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yönetim Kurulu'nda efsane isim
    Uygulamayı çıkartan şirketin Yönetim Kurulu'nda dünya çapında ağ yani "www" (world wide web) kurucularından Prof. Tim Berners Lee de bulunuyor. 

    En iyi "Trafoya kedi girdi" capsleri

    Google'da en çok arananlar

    İşte sosyal medyanın 6 karakteri

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow