hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Davutoğlu'nun bu görüntülerine sakın tıklamayın!

    Davutoğlunun bu görüntülerine sakın tıklamayın
    expand

    Sosyal medya devi Facebook'ta yeni bir salgın başladı. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve Burkina Fasolu mevkidaşının birlikte basın toplantısı yaptığı video görseliyle yayılan virüse tıklayanın başına bakın ne geliyor?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Facebook ’ta son iki gündür hızla artan bir paylaşım var. Geçen yıl bir araya gelen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve Burkina Faso Dışişleri Bakanı’nın ortak basın toplantısını gösteren bir videoya tıklayan otomatik olarak hem videoyu beğenmiş oluyor hem de arkadaşlarıyla bunu paylaşıyor. Elbette tüm bunlar kullanıcının bilgisi olmadan yapıldığından paylaşımlar hızla artıyor.

    Davutoğlu ve Burkina Faso Dışişleri Bakanı Djibrill Yipene Bassole’nin bir arada olduğu basın toplantısında ansızın bayılan ve Davutoğlu’nun müdahalesiyle yere düşmekten kurtulan Bassole’nin bu görüntüleri uzun zaman konuşulmuştu. Aradan geçen bir yılın ardından ise bu görüntüler yeni bir içerikmiş gibi Facebook’ta hızla yayılan bir virüse döndü.

    İçeriğin bir diğer dikkat çeken noktası ise Arapça olması… Siz de bu tip bir paylaşım görürseniz hem arkadaşınızı uyarın, ki büyük olasılıkla o da bu içeriği paylaştığından bihaberdir, ve kesinlikle bu içeriğe tıklamayın.

    İşte Facebook'ta paylaşılan o virüs;

    Davutoğlunun bu görüntülerine sakın tıklamayın

    Survivor'daki sevişme görüntülerini gördünüz mü? 

    Instagram Rihanna'yı sildi 

    Şarkıcı Nil Karaibrahimgil anne oldu

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow