hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Samsung en ince "Galaxy"leri tanıttı

    Samsung en ince Galaxyleri tanıttı
    expand

    Samsung Electronics, şık metal tasarımı ile en ince Galaxy deneyimini sunduğu akıllı cihazlarını tanıttı. Tüketiciler yeni Samsung Galaxy A Serisi ile tarzlarını çok daha iyi bir biçimde ifade edebilecekler.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Samsung Electronics, Galaxy A3, A5 ve A7 modelleri ile güçlü sosyal özellikleri, ince ve şık metal tasarımla bir araya getiriyor. Farklı boyut ve renk seçenekleri sunan cihazlar özellikle üstün bir sosyal deneyim için yaratılan üst düzey donanımı ile ön plana çıkıyor. Galaxy A3 ve A5 1099 ve 1499 TL’lik tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatları ile tüketicileriyle buluşurken, Galaxy A7 ise çok yakında beyaz, siyah ve altın renk seçenekleri ile satışa sunulacak.

    Samsung Electronics Türkiye Mobil Pazarlama İletişimi Müdürü Şule Bülbülkaya yeni seriyle ilgili şunları söyledi: “Samsung Electronics olarak, farklı tüketici gruplarına hitap eden ve sosyal trendleri önceden tahmin ederek, bir adım önde olan cihazlar geliştiriyoruz. Galaxy A Serisi titizlikle üretilmiş metal gövdesi, ince tasarımı, üstün özelliklere sahip donanımı ve mümkün olabilecek en iyi sosyal medya deneyimini sunan özellikleri ile Galaxy deneyimini trend odaklı tüketicilerimiz için daha erişilebilir kılıyor”.

    Hamile karısını yiyen timsahla yüzleşti

    İnce, metal tasarım

    Zarif, tümüyle metal bir tasarıma sahip olan Galaxy A3, A5 ve A7, sırasıyla 6.9 mm, 6.7 mm ve 6.3 mm’lik incelikleriyle, Samsung’un bugüne kadarki en ince akıllı telefonları olma özelliği taşıyorlar. Bunun yanı sıra farklı zevklere sahip kullanıcıların kişisel tarz ve tercihlerini yansıtabilmelerine olanak sağlamak adına beyaz, siyah, gümüş ve altın renkleri ile çeşitli renk seçenekleri sunuyor.

    Samsung en ince Galaxyleri tanıttı


    Benzersiz selfie’ler için 5 MP ön kamera

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cihazlar internete bağlı olarak kendi benzersiz tarzlarını ifade etmek isteyen tüketicilere üstün bir mobil ve sosyal deneyim sunuyor. Gelişmiş 5 MP ön kamerayla donatılmış cihazla canlı selfie’ler çekmek artık çok kolay. Geniş Açılı Selfie, Auto Selfie, Animasyonlu GIF, Güzel Yüz Özellikleri ve Arka Kamera Selfie’si gibi yenilikçi fotoğraf çekme özellikleriyle, fotoğrafı çekilecek kişinin yüzünü otomatik olarak algılayıp odaklanması sayesinde, kullanıcıların yüksek çözünürlükte kaliteli selfie’ler çekebilmeleri mümkün.

    Japon bankasına robot personel

    Super Amoled ekran, güçlü işlemci

    Galaxy A3, A5 ve A7 işlevsellik arayan tüketiciler için de en ideal cihazlardan. Hemen hemen her ortamda, hatta parlak güneş ışığı altında bile daha canlı içerikler için keskin kontrasta ve daha iyi görüntüleme açılarına sahip Super AMOLED ekran ve Adaptive Display (Çevreyle Uyumlu Görüntü) teknolojisiyle donatılmış durumda. Cihazlarda kesintisiz multi-tasking (çoklu görevlendirme) ve daha hızlı tarama deneyimi sunan bir Quad Core 1.2 GHz işlemci yer alıyor. Dahası, Ultra Güç Tasarrufu Modu, Özel Mod ve Çoklu Ekran gibi özelliklerinin yanı sıra, kullanıcının bulunduğu ortama akıllı bir şekilde uyum sağlayan ayarlanabilir ses gibi Galaxy cihazlarına özgü popüler özellikler de barındırıyor.

    Az bilinen 7 mimari harika! 

    Survivor All Star kadrosu belli oldu

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow