hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Türkçe RSS okuyucu Prodigium

    Türkçe RSS okuyucu Prodigium
    expand

    Yurtdışına çok popüler uygulamaları olan rss okuyucu uygulamaların biri de Türkiye'de geliştirildi. Gürhan Yerlikaya'nın geliştirdiği Prodigium uygulamasıyla medyayı takip edip, favori yazarların en son yazılarını okumak mümkün. Uygulama Apple uygulama mağazasında "En iyi yeni uygulamalar" arasında gösterildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mobil platformlarda haber takip ihtiyacını karşılamak için geliştirilen bir çok uygulama bulunuyor. Örneğin Flipboard ve Feedly. Fakat bu uygulamaların İngilizce olması ve destekledikleri kaynakların da birçoğunun İngilizce olması Türkiye'deki kullanıcılar için büyük bir sorun yaratıyor.

    Gürhan Yerlikaya, bu soruna bir çözüm sunmak adına Prodigium'u geliştirdi. Uygulama ile istenilen kaynakları seçerek en güncel yazıları, favori köşe yazarlarının güncel makalelerini okumak mümkün. Kullanıcı vakit darlığı nedeniyle okuyamadığı haberleri işaretleyerek, sonrasında okunabiliyor. Uygulama işaretlenen haberi belleğine kaydettiği için, habere, internet bağlantısı olmadan da erişilebiliyor. Bunlara ek olarak okunan haberler, sosyal medyada paylaşılabiliyor.

    Prodigium uygulaması, Apple uygulama mağazasında "En iyi yeni uygulamalar" arasında gösterildi. 

    Uygulamayı buradan indirmek mümkün: Prodigium

    Yayıncı olmak için
    Yayıncılar, Prodigium’un sol menüsündeki “Bizden isteyin” menüsünü kullanarak ya da publishers@prodigium.me adresi ile uygulama kaynakları arasında yer alabiliyor. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow