hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Volkswagen'den dünyanın ilk otomatik fren sistemli bebek arabası

    Volkswagenden dünyanın ilk otomatik fren sistemli bebek arabası
    expand

    Marka, reklam filminde konu edilen bebek arabasını gerçek hayata taşıdı. Alay ettiği frensiz bebek arabası fikrini gerçeğe dönüştürme önerisi Facebook sayfalarında bir yorum olarak geldi. Şirket fikri hayata geçirerek dünyanın ilk otomatik fren sistemli bebek arabasını yaptı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Volkswagen‘in (VW) Hollanda’da geçtiğimiz Nisan ayında yayınladığı reklam filmi, bir VW araca sahip olmanın tüketicilerin sahip olmayı planladıkları her şeyden beklentilerini yükselttiği fikrine odaklanıyor ve bunu anlatırken de bebek arabası seçen bir annenin beğendiği modelde otomatik fren sisteminin olmadığını öğrenmesiyle yaşadığı hayal kırıklığını resmediyordu.

    Haklı bir meydan okuma olarak kabul etti

    Markanın resmi Facebook hesabında da paylaşılan film, büyük beğeni toplamakla kalmadı, pek çok yorum aldı. Timo Ros adlı kullanıcının “Ya ben aptalım ya da kendiliğinden fren yapabilen bebek arabası gerçekten iyi bir fikir?” yorumunu haklı bir meydan okuma olarak kabul eden VW, fikri hayata geçirmeye karar verdi.

    Volkswagen Golf‘te kullanılan sensörlerden faydalanan mühendis ekibi, işi otomatik frenle sınırlamak yerine arabaya mesafe kontrolünü de ekleyince ortaya başarılı bir uygulama çıktı.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow