hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Medcezir 61.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm izle

    Medcezir 61.bölüm fragmanı yayınlandı mı Son bölüm izle
    expand

    Medcezir son bölüm izleyenleri ekran başına kilitledi. Medcezir son bölümde Eylül ile Mira'nın yaptığı büyük sürpriz damgasını vurdu. Medcezir hayranları şimdi merakla 61.bölüm fragmanını merak ediyor. 61.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Medcezir dizisini izleyenler şimdi merakla Orkun'un koz için kullandığı CD'ler sonra Sude'nin ne yapacağını merak ediyor. Sude Yaman ve Mira'nın evlenmesine karşı çıkacak mı? Yeni sezon hakkında ilk ipuçları 61.bölüm fragmanında ortaya çıkacak. Yeni bölüm fragmanının bu hafta erken yayınlanması bekleniyor

    SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

    Orkun yeni planlar peşinde! Sevgililer günü yaklaşırken Yaman ve Mert kendilerini heyecanlı bir hazine avının içinde bulurlar. Her etabı ince ince düşünülmüş bu oyun, Mira ve Yaman’ın tatlı bir iddia içine girmesine neden olur. Sedef’in ani bir kararla seyahate çıkması, evde büyük bir boşluk yaratır. Yaşanan son tartışmadan sonra Deniz’le olan ilişkisine bir son vermeye karar veren Selim, Deniz’i karşısında çaresiz bir şekilde gördüğünde bu kararı kolayca uygulayamayacağını anlar. Yaman ve Mert, Miray ile Eylül'ün şifrelerinin izini sürerken, Sedef’ten ve Beren’den stratejik destek alırlar. günler geçtikçe küçük oyun büyük bir maceraya dönüşür.  Hale, Sude tarafından köşeye sıkıştırılmasının üzerine, Kenan’dan da darbe alınca, eski yaraları kanamaya başlar... Çok hırslanan Hale, İkisinden de intikam alabilmek için düşmanıyla ortak olur ve Orkun’un kapısını çalar... Mira’nın Yaman'la evleneceğinin düşüncesinden bile rahatsız olan Orkun'un eline yeni bir fırsat geçecektir.  Büyük gün geldiğinde Yaman ve Mert bütün şifreleri çözmüş olarak yanlarında sevgilileriyle birlikte büyük hazineye doğru mutlulukla yola çıkarlar... Bu sevgililer günü dördü için de unutulmaz olacaktır. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow