hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Barcelona Kulübü seks partisi düzenledi iddiası

    Barcelona Kulübü seks partisi düzenledi iddiası
    expand

    Brezilyalı yıldız futbolcu Neymar'ın Barcelona'ya transferinde büyük rol oynayan Santos kulübünün eski başkanı Luis Alvaro da Oliveira Ribeiro, Barcelona yönetimini zorda bırakacak şok açıklamalarda bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Luis Alvaro da Oliveira Ribeiro, ESPN Brasil medya gurubuna yaptığı açıklamada Neymar'ın Barcelona kulübüne transfer olurken menajerliğini yaptığı babası için Londra'daki ünlü Picadilly Hotel'de çok sayıda kadının katıldığı bir seks partisi düzenlendiğini iddia etti.

    Oliveira Ribeiro, Barcelona yönetiminden bu iş için özel bir danışmanın görevlendirildiğine dikkat çekerek, tüm harcamaların Katalan kulübünün hesabına yazıldığını açıkladı.

    Bu danışmanın, "Neymar'ın babası ne isterse hesabı biz ödeyeceğiz" talimatı verildiğine işaret eden başkan, "Ben böyle bir baba görmedim. Dünyanın parasını kazanır, elini bir kez olsun cebine atmaz. Seks partilerini bile oğlunun futbol oynadığı kulüplere ödetir" dedi.

    Neymar için olumlu sözler eden Ribeiro, babasının olaylarından haberdar olmasına rağmen Brezilyalı futbolcunun suçunun bulunmadığını ifade etti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow