hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bu reklam apar topar kaldırıldı!

    Bu reklam apar topar kaldırıldı
    expand

    Alman Havayolu şirketi Germanwings, düşen uçağın ardından İngiltere'nin başkenti Londra'daki metro istasyonlarında yer alan reklam afişlerindeki 'Şaşırmaya hazır olun' cümlesini çıkardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ucuz Alman Havayolu şirketi Germanwings'in salı günü Barselona-Düsseldorf seferini yapan yolcu uçağının Fransa Alpleri'nde düşmesinin ardından Londra'daki çok sayıda metro istasyonunda görülen reklam afişlerindeki "şaşırmaya hazır olun" cümlesinin çıkarılması dikkat çekti.

    Düşük fiyatlı uçuşlarıyla tanınan hava yolu şirketi, çok uygun fiyatlarla Londra'dan Almanya'ya 29 Sterlin (Yaklaşık 120 TL) uçuşlar gerçekleştiriyordu. Reklamlarda "şaşırmaya hazır olun. Almanya'yı ziyaret edin. Almanya'nın farklı yerlerinin tadını çıkarın. Hamburg'a, Berlin'e uçun" ifadeleri yer alıyor.
    Daily Mail gazetesinin haberine göre, havayolu şirketinin yöneticileri talihsiz kazadan sonra böyle bir mesajın reklamlarda uygun olmadığı gerekçesiyle acilen kaldırılmasını talep ettiler.

    Londra Ulaşım Müdürlüğü TFL kendilerine reklam şirketinden böyle bir talep gönderildiğini, şimdiye kadar 80 reklam posterinden bu bölümün çıkarıldığını ve kısa süre içersinde de tüm reklamların yeni haliyle değiştirileceğini açıkladı.

    Germanwings uçağını düşüren pilotun eski sevgilisinden şok açıklama

    Kalecinin boynuna meşale isabet etti...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow