hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çin'de sokak ortasında seks yapan çift, polise de aldırmadı!

    Çinde sokak ortasında seks yapan çift, polise de aldırmadı
    expand

    Halka açık bir otoparkta cinsel ilişkiye girerken yakalanan Çinli çift, güvenlik görevlisinin uyarılarına da aldırmadan ilişkiye devam etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çin'in Bengbu kentinde bir otoparkta meydana gelen olay, vatandaşlar ve bölgedeki asayiş birimleri tarafından tepkiyle karşılandı. Adının Lei Mei Ni olduğu öğrenilen Çinli bir kadın ve erkek arkadaşı Dong Jen'in halka açık bir otoparkta cinsel ilişkiye girmesiyle başlayan süreç, vatandaşların şikayeti üzerine olay yerine gelen polisin müdahalesiyle son buldu.

    İlk başlarda polisin uyarılarına aldırmayan orta yaşlı çift cinsel ilişkiye devam ederken, görgü tanıklarına göre ilişkiyi daha da hızlandırma yoluna gittiler. Polis ifadesinde yer alan bilgilere göre, cinsel ilişkiyi bitirmeleri yönündeki uyarılara ise çiftten gelen yanıt oldukça ilginçti: "Bekleyin! Neredeyse bitiyor!"

    Tantrik cinselliği keşfetmek isteyenler için öneriler

    Otoparktaki güvenlik kameralarına yansıyan olayın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan güvenlik görevlisi ise meydana gelen olayı şoke edici olmaktan ziyade 'traji-komik' olarak niteledi.

    "Anormal" vücutlu insanlar! 

    Arka planı hesaba katmayanlar!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow