hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ''Döverek öldürdük'' yazılı notla ölü bulundu

    Döverek öldürdük yazılı notla ölü bulundu
    expand

    Ölü bulunan köpeğin üzerindeki 'Onu döverek öldürdük. HAHAHA' yazılı not görenleri dehşete düşürdü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ABD 'nin Florida eyaletinin Pembroke Pines kentinde, Pomeranya cinsi Fox adlı köpek, üzerinde kan donduran bir notla ölü bulundu. Fox'un sahipleri Ronald Boisvert ve Varline Bartheleny, köpeklerini bulduklarında üstündeki notta "Onu döverek öldürdük. HAHAHA" yazdığını gördü.

    Independent'ın haberine göre, köpeğin sahipleri Fox'un apartmanından dışarıya çıktığından beri izine rastlanmadığını belirtt. Köpeğin ancak bir gün sonra, bir komşu sayesinde bulundu.

    Döverek öldürdük yazılı notla ölü bulundu

    ''Korkunçtu, ağlamaya başladım''

    Fox'un üzerinde "Döverek öldürdük. HAHAHA" yazısını gördüğü anı anlatan Bartheleny, "Korkunçtu, ağlamaya başladım" ifadesini kullandı. Bartheleny, "Sadece bir köpek veya hayvan değildi, aileydi benim için. Fox benim çocuklarımdan biriydi, ona uzun zamandır sahibim – gerçekten üzünç verici" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Köpeğin üzerinde görünürde bir yara olmadığı açıklanırken, veteriner, Fox'un sırtının ve çenesinin kırık olduğunu, çatlak kaburgaları ve patlamış bir midesi olduğunu tespit etti. Doktor Ron Ridge "Ciğerleri de patlamış olmalı, cildinin altında hala oksijen bulunmakta" sözleriyle köpeğin durumu hakkında bilgi verdi.

    Soruşturma sürüyor

    Kopeğin yanında bulunan notun son derecede "endişe verici" olduğunu açıklayan Pembroke Pines Polis şefi Carlos Bermudez, "aktif bir soruşturmanın" yürütüldüğünü ifade etti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow