hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Grinin Elli Tonu fantezi kazalarını artırdı

    Grinin Elli Tonu fantezi kazalarını artırdı
    expand

    Fantezi yaparken zor durumda kalıp itfaiyeden yardım isteyen İngilizlerin yaşadığı kazalar, Londra İtfaiyesi tarafından, #FiftyShadesofRed hastag'iyle duyuruldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Alman haber kanalı n-TV'nin internet sitesinde duyurduğu habere göre, Londra İtfaiyesi 2013-2014 yılları arasında daha önce kitabı yayınlanan "Grinin elli tonuöndaki gibi fantezi yapmak isterken zor durumda kalanlara 472 kez müdahale ederek yardım etmek zorunda kaldı.

    Habere göre Londra İtfaiyesi, "Grinin elli tonu filminin gösterime girmesi nedeniyle, fantezi kazalarının artabileceği görüşünde. Bu yöndeki endişeleri dile getiren London Fire Brigade'den Dave Brown,"Film nedeniyle çok sayıda kişi fantezi kazası yaşayabilir ve bizden yardım almak durumunda kalabilir" diyor.
    Son günlerde artmaya başladığı belirtilen ve itfaiyenin twitter üzerinden paylaştığı ve hüsranla biten seks fantezileri arasında birbirinden uçuk denemeler bulunuyor.

    Londra İtfaiyesi'nin müdahale etmek durumunda kaldığı her seks fantezisinin vergi mükelleflerine yaklaşık 295 Sterline (400 Euro) mal olduğu belirtilirken, seks fantezilerine müdahalenin bugüne kadar 388 bin Sterlin olduğu kaydedildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İşte Diyarbakır Cezaevi'ndeki işkence yöntemleri

    Cinsel saldırı davasında "Saygın tutum" kanaati

    Özgecan'ın katilinin eşi: ''Evlendiğim güne lanet olsun''

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow