hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Karakolda baltayla öldürdü!

    Karakolda baltayla öldürdü
    expand

    Pakistan'da polis memuru, gözaltındaki şüpheliyi baltayla öldürdü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ülkenin kuzey doğusundaki Pencap eyaletinde yer alan Gujrat kentine bağlı Madina'dan polis yetkilisi Ali Riza, gazetecilere yaptığı açıklamada, SaitTufail Haydar adlı kırk yaşlarındaki şüphelinin, pazartesi günü iki kişiyi yaraladığı için gözaltına alındığını ve sorgulanmak üzere karakola getirildiğini söyledi.

    Riza, "Şüpheli Sait Tufail Haydar, müfettiş Faraz Navid tarafından sorgulandı. Sorgu sırasında sürekli müfettişe bağıran ve Hz. Muhammet ile ona inananlara hakaret eden şüpheli, akli dengesi yerinde değilmiş gibiydi. Hakaretlere dayanamayan Navid, hapishanedeki baltayla mahkumu öldürdü" dedi. Riza, Navid'in olayın ardından gözaltına alındığını belirtti.

    Pencap'ın Kot Radha Kishan bölgesinde hafta başında da Hristiyan bir çift, Kur'an-ı Kerim'in sayfalarını yaktıkları iddiasıyla linç edilmişti. Eyalet başkenti Lahor'a 60 kilometre uzaklıktaki Kot Radha Kishan'da öldürülen dört aylık hamile kadın ile eşinin cesedi, daha sonra çalıştıkları tuğla ocağında yakılmıştı. Büyük tepki çeken olayın ardından 42 kişi gözaltına alınmış, Başbakan Navaz Şerif, faillerin asla affedilmeyeceğini açıklamıştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İşte "Komünist" ilçede yaşamak için 20 sebep

    Beşiktaş-Partizan capsleri

    Türkmen lider Salihi: "Silah vermezlerse eğer..."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow