hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Oscar Pistorius: "Hiçkimseyi öldürmek istemedim"

    Oscar Pistorius: Hiçkimseyi öldürmek istemedim
    expand

    Kız arkadaşı Reeva Steenkamp'ı hırsız sanan ve vurarak öldüren dünyaca ünlü ampute atlet Oscar Pistorius, bugünkü duruşmasında hiçkimseyi öldürmek istemediğini belirtti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Pistorius bugünkü duruşmada tuvalet kapısı Reeva Steenkamp'ı vurduktan sonra ne yaptığı konusunda açıklamalarda bulundu.

    Ünlü atlet, kız arkadaşını vurduktan sonra acil servisi aradığını ve o sırada kız arkadaşının orada olduğunu bilmediğini iddia etti.

    Daha sonra komşularına yardım etmeleri için bağırdığını belirten Pistorius, "Reeva ambulans gelmeden önce çoktan ölmüştü. Onun için daha fazla bir şey yapamayacağımı biliyordum" dedi.

    Konuşması sırasında zaman zaman ağlayan Pistorius konuşmakta da zorluk yaşadı.

    Hakimin kız arkadaşını gerçekten öldürmek isteyip istemediğini sorması üzerineyse Pistorius, "Reeva'yı ya da bir başkasını öldürmek istemedim" dedi.

    Geçtiğimiz yıl Şubat ayında model sevgilisi Reeva Steenkamp'ı hırsız sanarak banyo kapısının önünde vuran ünlü ampute atlet Oscar Pistorius kefaletle serbest bırakılmıştı.

    Pistorius 2 gün önceki duruşmasında ise kız arkadaşını korumaya çalıştığını belirterek Steenkamp'ın ailesinden özür dilemişti. Sakinleştirici ilaç kullanarak ayakta durmaya çalıştığını belirten Pistorius kız arkadaşını çok sevdiğini ve acısını tarif edemediğini de sözlerine eklemişti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow