hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ukrayna'da sular durulmuyor!

    Ukraynada sular durulmuyor
    expand

    Ukrayna'nın doğusunda olayalr devam ederken Savunma Bakanlığı'ndan, "İki helikopterimiz düşürüldü, 2 kişi hayatını kaybetti" açıklaması geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Rusya yanlısı gruplar, kent dışında iki helikopteri düşüdüklerini, bir pilotun öldüğünü, diğerini yakaladıklarını belirtmişti.

    Kontrol noktasında Ukrayna askeri

    Bu arada bölgedeki kontrol noktalarından biri, Ukrayna askerlerinin eline geçti. Burada en az 50 Ukrayna askeri ve 4 askeri araç bulunuyor. Ukrayna askerleri, bölgedeki gazetecileri çekim yapmalarına izin vermeden uzaklaştırdı.

    Merkeze giden yollar üzerindeki bazı kontrol noktalarında da Rusya yanlısı silahlı gruplar görülmüyor. Bu noktalar, terk edilmiş durumda.

    Kent merkezi sessiz

    Slavyansk kent merkezinde sessizlik hakim. Sokaklarda kimse görülmüyor.

    Buna karşılık silahlı kişiler tarafından nisan başından bu yana işgal altında tutulan kamu binaları önünde ise ciddi bir hazırlık göze çarpıyor.

    Slavyansk kent merkezine giden yollarda ise haftalar önce kurulan birçok kontrol noktasından kente giriş ve çıkışlara izin verilmiyor. Kentteki televizyon vericilerinin de Ukrayna güvenlik güçlerinin eline geçtiği iddia ediliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow