hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ülkeyi ayağa kaldıran fotoğraf: "Nasıl yaparsın!"

    Ülkeyi ayağa kaldıran fotoğraf: Nasıl yaparsın
    expand

    Kainat Güzeli yarışmasına hazırlanan çeşitli ülkelerin güzelleri sosyal medya yoluyla sıkça fotoğraf paylaşıyorlar. Ancak bu "selfie" bir ülkeyi ayağa kaldırmaya yetti. İşte nedeni...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fotoğrafa gelen tepkinin nedeni Lübnan güzeli Saly Greige (soldan ikinci) ile İsrail güzeli Doron Matalon'un (soldaki) aynı karede bulunmaları. Lübnan'da yayımlanan Daily Star gazetesinin haberine göre fotoğrafın sosyal medyada paylaşıldıktan sonra Lübnan'da yayılması bir oldu. Lübnanlı internet kullanıcıları Saly'e tepki yağdırdı. Greige ise gelen bu tepkiler üzerine kendisini savunmak zorunda kaldı. Lübnan güzeli; "Buraya geldiğimiz ilk günden itibaren onunla aynı fotoğraflarda yer almamaya oldukça dikkat ettim fakat o ısrarla benimle fotoğraf çektirmek istiyordu. Bu karede ise ben Japonya ve Slovenya güzelleriyle hazırlanırken bir anda yanımızda bitti ve bu selfie'yi çekti" ifadelerini kullandı.

    İsrail güzeli Doron Matolon ise "Bu olanlara hiç şaşırmadım ancak üzüldüğümü söylemeliyim. Politika bu yarışmanın dışında bırakılmalıydı" ifadelerini kullandı.

    Ülkeyi ayağa kaldıran fotoğraf: Nasıl yaparsın

    İtalyan siyasetçiye büyük tepki!

    Kahraman Marsha bebeği kurtardı

    Bakan Güllüce: İztuzu Plajı'nda şezlong ve şemsiye de olmayacak

    Ünlü şarkıcı Britney Spears'e Taliban şoku!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow