hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Samsung yeni ankastre ürünlerini tanıttı

    Samsung yeni ankastre ürünlerini tanıttı
    expand

    Samsung yeni ankastre ürünlerinin Türkiye'deki ilk tanıtımı CNN TÜRK işbirliği ile gerçekleşti. Samsung, yeni ankastre ürünlerinin göz alıcı marifetlerini, Türkiye'deki tüketicilere ilk kez Arda Türkmen'in, Türk mutfağından seçtiği benzersiz tatlar eşliğinde paylaştı. Tanıtım etkinliğine, Samsung Electronics Tüketici Elektroniği Başkanı Boo-keun Yoon da katıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Samsung Electronics, Türk tüketicilerle ilk kez buluşan yeni ankastre ürünlerini, CNNTürk işbirliğiyle 30 Ocak Perşembe günü Forum İstanbul Bayrampaşa'da düzenlenen özel bir etkinlikle tanıttı.

    Samsung Electronics Tüketici Elektroniği Başkanı Boo-keun Yoon'un katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, Türkiye'nin ünlü şeflerinden Arda Türkmen, Türk mutfağının eşsiz tatlarına Samsung ankastre ürünlerini kullanarak hayat verdi.

    Samsung Electronics Tüketici Elektroniği Başkanı Boo-keun Yoon, Arda Türkmen'in mutfağına konuk olarak yemeklerin yapımında usta şefe yardım ederken ikili, Samsung ankastre ürünlerinin uzmanlığında pişirdikleri yemekleri, ekranların güzel yüzlü sunucusu Tanem Sivar'ın hoş sohbeti eşliğinde deneyimledi.

    "Türkiye pazarında da iddialıyız"

    Türkiye pazarındaki yerini alan yeni Samsung Ankastre Ürün Grubu'nun tanıtımında konuyu değerlendiren Samsung Electronics Tüketici Elektroniği Başkanı Boo-keun Yoon, "Türkiye'de olmaktan ve bu coğrafyanın benzersiz lezzetteki yemeklerini bu özel ortamda tatmaktan çok mutluyum" dedi.

    "Türkiye'de yeni bir ürün grubunu satışa sunuyoruz" diyen Boo-keun Yoon, fırın, davlumbaz ve set üstü ocaktan oluşan bu yeni ankastre ürün grubuyla Türkiye pazarında da iddialı olduklarını belirtti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow