hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Konutta 30 Bin TL İndirim

    Konutta 30 Bin TL İndirim
    expand

    Batışehir Babalar gününü indirimler ve ödeme avantajıyla kutluyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BATIŞEHİR’DE BABALAR GÜNÜNE ÖZEL 30 BİN TL İNDİRİM

    İstanbul’un değerli lokasyonu Bağcılarda yükselen dev proje Batışehir Babalar gününe özel fırsatlar sunuyor. Yaşamın başladığı Batışehir’de alışveriş caddesinden Doğa Koleji’ne, ofislerden Four Points by Sheraton Oteli’ne kadar her şey elinizin altında.

    Cazip indirimler ve ödeme avantajları;

    22 Haziran’a kadar geçerli olacak kampanyada 4+1 ve üzeri daireler için 30 Bin TL, 3+1 daireler için 25 Bin TL, 2+1 daireler için 20 Bin TL, 1+1 daireler için 15.000 TL’lik kazançla ve cazip ödeme avantajlarıyla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

    Yüksek prim potansiyeli sunan avantajlı lokasyon…

    Bulunduğu bölgeye henüz yaşam başlamadan adını veren; Atatürk Havalimanı’na 12 km, Maslak’a 20 km, Taksim’e 19 km ve Bakırköy’e de 16 km mesafede bulunan Batışehir, hem TEM otoyolunun hemen yanı başında bulunması hem de ana arterlerin kesiştiği kolay lokasyonu ile ulaşım konusunda da avantaj sağlıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Farklı sosyal alanlar ve alışveriş olanakları…

    Yaklaşık 900 milyon TL’lik yatırımla 818 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Batışehir Projesi’nde 1+0’dan 5+1 Dublex’e toplam 3 bin 266 adet konut yer alıyor. Proje kapsamında konutların yanı sıra otel, rezidans ve ofislerin yer alacağı Batışehir Premium ile çok sayıda önemli markanın da yerini alacağı bir açık hava çarşısı bulunuyor.

    Batışehir Premium’da Ayrıcalıklı Hizmetler…

    Premium Rezidans 24 saat resepsiyon hizmeti, concierge hizmetleri, misafirlere yönelik şık bir lounge, fuaye alanındaki cafe ve restoranları, fitness salonu ve yüzme havuzuyla sakinleri için vazgeçilemeyecek bir konfor sunacak.

    A Plus ofislerde ileri teknoloji, rahatlık ve ayrıcalık…

    Üç bloktan oluşan ve 243 m² ile 765 m² arası değişen büyüklüklerde geniş alana sahip Batışehir Premium’da farklı ihtiyaçlara yönelik A+ ofisler de satışta. Batışehir Premium’da bloklardan birinin ilk altı katı ‘iş dünyası için en iyisi’ yaklaşımı ile dünyaca ünlü otel zincirlerinden Four Points by Sheraton İstanbul Batışehir tarafından hizmet verecek.

    Kampanyadan yararlanmanız için sizi satış ofisimize bekliyoruz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    444 5 343
    www.batisehir.com

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow