hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (08-08-2014)

    Hava Durumu (08-08-2014)
    expand

    Marmara Bölgesi’nde hava parçalı bulutlu. Edirne ve Bursa çevrelerinde gök gürültülü sağanak yağış ihtimali var. Eş zamanlı olarak güneş de görülür. Perşembe günü bölgenin büyük kısmı ıslanacak. Yıldırımlı şimşekli yağışlara karşı dikkat. Yağışın son kalıntıları cuma günü bölgesel olarak görüldükten sonra ömrünü tamamlıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesi’nin iç kesimleri ıslanıyor. Bölgenin büyük kısmında yağış perşembe günü olacak. Muğla ve Aydın dolaylarında yağış gök gürültülü sağanak şeklinde olacak.

    Akdeniz Bölgesi’nin Orta ve Doğu kesimleri ıslanıyor. Kuvvetli yağışların yanında yıldırımlar ve şimşekler de var. Antalya ise bu yağışlı alan içerisine perşembe günü girecek, bölgenin büyük kısmından cuma günü yağış ayrılacak.

    İç Anadolu Bölgesi parçalı bulutlu. Sıcaklık 30 dereceler civarında Sivas çevrelerinde yalnızca 26-25 derecelere iniyor. Bölgeye yağış perşembe günü gelecek. Ankara, Eskişehir ve Konya dolaylarında gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek. Ankara ve Eskişehir’de cuma günü de yağış sürer ancak zayıflamış olarak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow