hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (08-11-2014)

    Hava Durumu (08-11-2014)
    expand

    Marmara Bölgesinde rüzgar zayıf. Hava parçalı ve çok bulutlu. Pazar günü bulutlar biraz daha artacak ve bölgenin batısına Edirne-Balıkesir-Çanakkale dolaylarına yağış gelecek. Yağış pazartesiye kalmıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesine de yağış yaklaşıyor. Akşam saatlerinde ve gece kendini gösterecek yağış pazar günü öğle saatlerine kadar devam eder. Muğla dolaylarında yağışın gök gürültülü sağanağa dönme ihtimali var. 

    Akdeniz Bölgesi parçalı az bulutlu. Önümüzdeki 3 günlük dönemde gökyüzünün durumu gibi sıcaklık da çok fazla değişmeyecek. 24-25 dereceler ölçülecek.

    İç Anadolu Bölgesi parçalı bulutlu. Gece sıcaklıklar sıfıra hatta altına düşecek. Gündüz ise 16-17 derecelerde. Yarın öbür gün 1-2 derece daha yükselir. 

    Karadeniz Bölgesi az bulutlu. Önümüzdeki 3 günlük dönemde yağış yok. Çoğunlukla güneş var. Yalnızca batısında bolu dolayların bulutlar biraz artabilir. 

    Doğu Anadolu'nun kuzeyinde gece yer yer -9/ -10 derece kadar sıcaklık inebiliyor. Özellikle Kars-Ardahan dolaylarında. bölgenin genelinde ise Malatya-Elazığ çevrelerinde sıcaklık gündüz 16-17 derecelerde. 

    Güneydoğu 20 dereceye dayanmış durumda, hatta Şanlıurfa'da 21 dereceye ulaşıyor. Ne gökyüzünün durumu ne de sıcaklıklarda önümüzdeki günlerde bir değişiklik görülmüyor. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow