hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (15-12-2014)

    Hava Durumu (15-12-2014)
    expand

    Marmara Bölgesi haftaya sisli, puslu başlıyor. Haftanın ikinci günü de aynı olacak. Yağış bölgeye çarşamba günü geliyor ve bölgenin tamamını etkisi altına alacak. Bölgenin güneyinde yağışlar sağanak şeklinde. Yağış olsa da sıcaklıklar 1-2 derece artıyor. Bölge genelinde sıcaklıklar 10-15 derece aralığında.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesi haftanın ilk gününde yer yer sisli. Muğla ve İzmir haftaya güneşi görerek başlıyor. Salı günü ise sis bölgenin iç kesimlerimde devam eder. Kıyı kesimlerde ise hava kapanacak, güneş kendini parçalı bulutlar arasından gösterecek. Haftanın üçüncü gününde bölgeye yağış geliyor. Yağış, İzmir-Kütahya-Muğla dolaylarında sağanak şeklinde görülür. Sıcaklıklar 10-15 derece aralığında.

    Akdeniz Bölgesi bol bol güneş alıyor. Antalya ve Mersin'de hava güneşli. Adana ve Hayat'da ise zaman zaman hava bulutlansa da gün içerisinde güneş kendini gösterecek. Haftanın ikinci gününde ise bölgenin tamamı güneşlenecek. Çarşamba günü ise hava biraz kapanır. Antalya'da güneşle birlikte yağmur görülür. Sıcaklıklar ise 15-20 derece aralığında.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow