hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (21-11-2014)

    Hava Durumu (21-11-2014)
    expand

    Marmara'da sıcaklık adım adım azalıyor. 11-12 derecelerden hafta sonuna doğru 10 ve altına inecek. Bölgenin orta ve doğu kesimlerinde, İstanbul-Kocaeli-Sakarya-Bursa-Yalova çevrelerinde yağış cumartesi de pazar da görülebilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesi'nin kıyı kesimlerinden yağış ayrıldı. İç Ege'de yağış var hatta bu yağışlar cumartesi günü yükseklerde karla karışık yağmura dönebilir. Pazara kalmayacak ancak sıcaklık düşük değerlerini koruyacak.

    Akdeniz'de su baskınlarına ve sele karşı dikkat. Mersin ve doğusuna baktığımız da aşırı yağış görünüyor. Yağış hafta sonu kesecek. Ancak bu günlerde su baskını ve sel riski oluşturuyor.

    İç Anadolu Bölgesi'nde de kuvvetli yağışlar var. Konya-Niğde-Aksaray-Kayseri dolaylarında aşırı yağışlar gözlenecek. Bu yağışlar hafta sonunda zayıflıyor. Ancak bu sefer soğuk hava etkili oluyor. 

    Karadeniz'inde neredeyse tamamı ıslanıyor. Doğu Karadeniz'de soğuk hava yükseklerde yağışı karla karışık yağmura çevirebilir.

    Doğu Anadolu'da Erzurum dolayları kar yağışlı. Bu kar yağışlı alanlara Bitlis-Van dolayları da eklenebilecek.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesi sağanak yağışlı. Hafta sonu da yağışlı gün cumartesi. Pazar ise hava açmış olacak. ancak sıcaklık pek fazla artamıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow