hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (22-12-2014)

    Hava Durumu (22-12-2014)
    expand

    Marmara Bölgesi yarın da bugün gibi gri ve yer yer yağmurlu. Hava salı gününden itibaren açlıyor. Yarın bölge genelinde yalnızca Bursa ve Kocaeli ıslanacak. Haftanın ikinci ve üçüncü günü hava açsa da bölgenin büyük çoğunluğunda sis etkili olur. Sıcaklıklar yarın 5-10 derece aralığında, önümüzdeki 3 gün içerisinde 4-5 derecelik bir artış bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde de sıcaklıklar yarın düşük olsa da önümüzdeki 3 gün içerisinde yavaş yavaş tırmanacak hatta İzmir çarşamba günü 17 dereceyi görecek. Bölge genelinde yalnızca yarın Denizli yağış alıyor. Önümüzdeki 3 gün içerisinde bölgede başka yağış beklenmiyor. Marmara gibi Ege'de de yer yer sisli puslu hava etkili olacak. Sıcaklıklar çarşamba gününe kadar 4-5 derece artıyor.

    Akdeniz Bölgesi son kez yarın kapalı ve gri. Isparta güneşle birlikte kar yağışı görebilir 3 derece. Bölgenin orta ve batı kesimleri parçalı çok bulutlu, doğusu ise sağanak yağışlı. Sıcaklıklar önümüzdeki 3 gün boyunca tırmanacak, çarşamba günü bölgenin büyük bir kısmında 20 dereceye yaklaşan sıcaklıklar ölçülecek. Havanın çoğunlukla açık ve az bulutlu olması bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow