hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bu hafta Hollywood'da neler oldu?

    Bu hafta Hollywoodda neler oldu
    expand

    CNN Türk Los Angeles Temsilcisi Barbaros Tapan, Hollywood'un nabzını tutuyor. İşte haftanın öne çıkan Holywood haberleri...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yakında Hollywood’da Wilma Elles rüzgarı esecek
    Türkiye’de oynadığı dizi filimler ve sinema filmleri ile  izleyicilerin sevgilisi olan Wilma Elles bu hafta Los Angeles’da, Barbaros Tapan ile Hollywood’a konuk oldu.

    Uzun bir zamandır Türkiye’de yaşıyorsun artık bizden birisi oldun. Bu zamana kadar geçen süre içindeki film sektörü ile ilgili gözlemlerin neler oldu?
    6 senedir Türkiye’deyim. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi benim kariyerimdeki önemli bir nokta. Türk sinemasının ve sektörün hızla büyüdüğünü görüyorum. Artık başarılı dizilerin yurt dışında da pazarı var. Sinema olarak da bir çok film çekiliyor ödül kazanan filmlerimizi görmek çok güzel.

    Setlerin çalışma saatlerinin uzunluğu kamera arkası emekçilerin zor şartları, bunlar için neler söylemek istersin?
    Almanya ve Amerika’da çalıştım. Gerçekten Türkiye’de çalışma saatleri çok uzun. Almanya’da bir dizi filmin bölüm süresi 40 dakikayı geçmez. Türkiye’de bu 90 dakikayı buluyor. Bu genellikle yönetmenlerin iyi işler yapma isteğinden de kaynaklanıyor. Ben kendi adıma konuşursam uzun saatlerden şikayetçi değilim, benim için oyunculuk bir zevk, iş olarak görmüyorum belki de ondan dolayı olsa gerek.

    Son zamanlarda seni burada bayağı görmeye başladık. Buradaki projelerinden bahseder misin?
    Kariyerimi Hollywood’da genişletmek istiyorum. Yeni bir Türk ve Amerikan ortak yapımı bir filmde Olivia karakterini canlandırdım. Yakında Türkiye’de gösterime girecek . Burada artık beni Hollywood’da temsil edecek bir menejerim oldu. Türkiye’deki işlerimde devam edecek . Evim İstanbul’da ve İstanbul’da yaşamayı çok seviyorum .

    Hollywood’da örnek aldığın takip ettiğin oyuncular ve yönetmenler kimler?
    Ben tam bir Nicole Kidman hayranıyım. Onun yaptığı rolleri değişken hallerini çok seviyorum. Merly Streep, Scarlett Johansson çok beğendiğim kadın oyuncular… Erkek oyunculardan favorim Johnny Depp, yönetmenlerden ise Tim Burton’un çok iyi bir takipçisiyim. Onun hayal dünyası geniş işlerini çok beğeniyorum .

    Hep canlandırmak istediğin bir rol var mı?
    Bir aksiyon filminde, James Bond gibi bir işte rol almak isterim. Elimde silah heyecanı yüksek tempolu bir filmin içinde olmak çok güzel olur .

    Senin modellik geçmişin var. Moda ile aran nasıl? Seni giydiren birisi var mı ?
    Modellik yaptığım için moda ile her zaman iç içe oldum. Benim kokteylerde, galalarda, kırmızı halıda giydiğim elbiselerimi sevgili modacı dostum Dünya Yıldız Can hazırlıyor. Kendisi ile olan dostluğum Almanya’da yaşarken başladı. Günlük olarak da bol bol spor yaptığım için daha rahat sportif kıyafetleri kullanmayı seviyorum.

    Duyduğumuza göre burada nişanlın Kerem Bey sana güzel bir de sürpriz yapmış, bunu bizimle paylaşmak ister misin?
    Evet Kerem bana harika bir  sürpriz yaptı. Türkiye’de çok yoğun bir iş temposu var bu kadar yoğun iş temposunun arasında beni çok özlemiş ve sırf beni görsün diye 1 günlüğüne Los Angeles’a uçup bana sürpriz yaptı. Ne kadar çok sevindim anlatamam size.

    Hollywood’da ödül törenleri yaklaşırken kırmızı halıda bu sene hangi renkler, tasarımlar bizi bekliyor?
    Almanya’da yaşayan Wilma Elles ve Hollywood’da bir çok ünlü yıldızın özel tasarımcılığını yapan Dünya Yıldız Can bize bu senenin kırmızı halılara damgasını vuracak renklerini ve tasarımlarını değerlendirdi.

    Dünya Yıldız Can, ''Kırmızı halılarda bu sene çok canlı renkleri göreceksiniz. Sarı, kırmızı, yeşil pembe renkleri ağırlıklı olacak. Bunun yanında gümüş ve bronz tasarımlar ayrıca uzun etekler, payetler, sırtı açık dekolteler yıldızların tercih ettikleri sitiller olacak''dedi.

    Türk sinemasının 100’üncü yılı Los Angeles Başkonsolosluğu’nda kutlandı
    Los Angeles, Türkiye Başkonsolosluğunda düzenlenen Türk sinemasının 100’üncü yılı resepsiyonuna, Kültür ve Turzim Bakanı Ömer Çelik de katıldı. Başkonsolos Rafie Gulru Gezer’ in yaptığı açılış konuşmasından hemen sonra Bakan Çelik yaptığı konuşmada, Türk sinemasının ülkenin yükselen bir değeri olduğunu ve Bakanlık olarak her zaman destek olmak için var olduklarını dile getirdi. Resepsiyonda Yılmaz Erdoğan’ın Kelebeğin Rüyası filminin müziklerini yapan ve dünya çapında film müzikleri ödülleri kazanan besteci Rahman Altın’ın eserleri, ünlü piyanist Randy Kerber ve ünlü çellist Stephen Brody tarafından davetlilere çalındı. Davette NBA’de forma giyen Hidayet Türkoğlu, film ve dizi yapımcısı Timur Savcı, Los Angeles’da yaşayan Türk dernekleri başkanları ve bir çok seçkin davetli yer aldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kim Kardashian’dan yine çok konuşulacak pozlar
    Hemen hemen, Amerikan medyasında her gün bir haberi çıkan reality  show yıldızı Kim Kardashian Paper Magazin’e verdiği cesur pozlar ile kapak oldu. Kim Kardashian derginin kapağında yarı çıplak olarak poposunu sergileyen bir poz ile yer aldı. Amerikan medyasında bir anda gündem olan bu poz bakalım buradaki muhafazakar kesim tarafından nasıl değerlendirilecek.

    İyi ki doğdun Leonardo DiCaprio
    Hollywood’un bebek yüzlü, Leo’su 40 yaşına geldi. Geçtiğimiz günlerde 40’ıncı yaşını verdiği özel bir parti ile kutlayan Leonardo DiCaprio, doğum günü partisine tanıdığı ne kadar model varsa davet etmiş. Her halde son filimlerinden Wolf Of Wall Street’deki canlandırdığı karakterini bir de gerçek hayatında yaşamak istedi bu mutlu gününde Leo.

    Mark Wahlberg bir deri bir kemik
    Hollywood’un yeni Transformer’ı ünlü aktör Mark Wahlberg’ı görenler tanıyamıyor. Yeni filmi The Gambler, için 30 kilo veren  42 yaşındaki ünlü aktör, 6 hafta boyunca kilo verebilmek için sadece sıvı gıdalar almış ve bol bol spor yapmış. Fiziksel olarak değişik karakterlerin oyuncusu olmayı sevdiğini söyleyen Mark Wahlberg, bakalım verdiği bu kiloları şimdi nasıl geriye alacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow