hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Haftanın Hollywood haberleri

    Haftanın Hollywood haberleri
    expand

    CNN Türk Los Angeles Temsilcisi Barbaros Tapan Hollywood'un nabzını tutuyor. Beyonce moda dünyasına giriyor, Michael Jackson'un gösterisi rekora koşuyor, Brad Pitt ise Oscar'a göz kırpıyor... İşte haftanın öne çıkan Holywood haberleri.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Jennifer Lopez'e Las Vegas yolu gözüktü

    Britney Spears ve Celine Dion'dan sonra Las Vegas, bu kez seksi diva Jennifer Lopez'e reddedemeyeceği bir teklifle gitti. Lopez, yapacağı 72 gösteri üzerinden 350.000 Amerikan doları kazanacak. Vegas'da yıllık 70 gösteri için 33 milyon dolar kazanan Celine Dion divalar arasında en çok kazanan isim durumunda.

    Beyonce, müzik dünyasından sonra şimdi de moda dünyasına el attı

    Müzik dünyasının muhteşem ikilisi Beyonce ve Jay Z, Beyonce ve Parkwood Topshop Atletic firması arasında imzalanan yüzde elli hisseli anlaşma ile artık moda dünyasında da boy göstermeye başlayacak. Firma, dizaynlarında Beyonce´nin kendisinin yarattığı modeller ile önümüzdeki sonbahar için hazırlık yapıyor.

    NBA'in süper starı Lebron James'in üçüncü kez babalık heyacanı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    4 kez MVP (En Değerli Oyuncu) olan, NBA'in "kral" lakaplı süper star oyuncusu Lebron James ve eşi Savanah James'in kız çocukları Zhuri James, Akron Ohio'da dünyaya geldi.

    69 yaşındaki Oscar ödüllü İngiliz oyuncu Helen Mirren, L´Oreal Paris firmasının İngiltere'deki tanıtım yüzü oldu

    Mirren böylelikle Hollywood´un 53 yaşında Nars´ın yüzü olan Tilda Swinton ve 64 yaşında Marc Jacobs'un reklamlarında oynayan Jessica Lange'in "Kadınlar yaşlandıkca daha çok şeref verir" konseptine katılmış oldu.

    Haftanın Hollywood haberleri

    Gözüne kalem mi çekmiş Pharell?

    2014 yılı Grammy ödüllerinin toptancısı olan ve giyim tarzı ile fark yaratan Pharrell Williams artık sahne makyajında da sınır tanımayacak gibi. Paris´de verdiği konserde hayranlarının karşısına gözüne sürdüğü kalem makyajı ile çıkan Pharell büyük ilgi gördü. Hayranlarının bir sonraki konserde ne tür bir sürpriz ile karşılaşacakları şimdiden merak konusu.

    Haftanın Hollywood haberleri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hollywood´un yıldızları isim haklarını borsaya satarsa

    Tom Cruise, Ben Affleck, Jennifer Lawrence, Sandra Bullock, Robert Downey Jr, Leonardo  DiCaprio, Hollywood´un nerdeyse tüm projelerinde para basan isimleri. San Francisco merkezli, spor ve eğlence dünyasının dev isimlerinin haklarını satın alıp onların bundan sonraki kazançlarını kontrol altında tutarak borsada değerlendirmek isteyen Fantex şirketi, şimdiden Hollywood dünyasının dev isimlerinin kafalarını karıştırmışa benziyor. Örnek verecek olursak, şayet Jennifer Lawrence Fantex ile bundan sonraki reklam, sponsorluk, film anlaşmalarından kazanacağı paranın belli bir yüzdesinin kontrolünü Fantex´e devrederse Fantex de kendisine bu işlerinden önce yüklü bir meblayı nakit olarak verecek. Bu konu Hollywood stüdyolarında en çok tartışılan konu haline geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mıcheal Jackson "The Immortal World Tour" rekora koşuyor

    Toplam 4 kıtada, 27 ülkede, 157 şehirde 500 şova ve 3.7 milyon kişiye ulaşan Micheal Jackson "The Immortal World Tour" 371 milyon dolarlık dev bir hasılat elde etti.

    Brad Pitt, Oscar'a yeni filmi Fury ile göz kırpıyor

    David Ayer'in hikayesini yazıp yönettiği, İkinci Dünya Savaşı sırasında Alman askerlerine karşı mücadele eden Amerikan tanklarından birinin hikayesini konu alan filmin başrol oyuncuları, Brad Pıtt, Shıa La Beouf, Logan Lerna, Mıcheal Pena ve Scott Easwood tarafından canlandırılıyor . Fury daha önce Hollywood´da çekilmiş savaş filmleri arasında özel bir yeri olan Oscar'lı yapıt Saving Private Ryan'ı anımsatsa da bu sene ödül törenlerine damgasını vuracak gibi görünüyor. Brad Pitt'in filmdeki performansı kendisine özelikle Oscar'da göz kırpıyor gibi.

    Haftanın Hollywood haberleri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    NBA başlıyor ve Lakers maçlarındaki ön tribünler şimdiden kapış kapış

    NBA´in şüphesiz en popüler takımlarının başında gelen Los Angeles Lakers'ın Holywood'un ünlüleri tarafından rağbet görmesi de ayrı bir konu. Staples Center'da saha kenarı koltuklara oturmak maç başına 3 bin ile 5 bin dolar arasında değişebiliyor. Geçtiğimiz günlerde Staples'da rastladığımız, Lakers´ın hayranı olan ve iki oğlu ile maça gelen David Beckham selfie ricamızı kırmadı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow