hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hollywood'da fotoğraflarla bu hafta

    Hollywoodda fotoğraflarla bu hafta
    expand

    Acılışlar, davetler ve kırmızı halıda ünlüler geçidi... Hollywood'un renkli dünyasında bu hafta neler olmuş bir göz atalım.

     
    Kris Jenner’ dan Bruce Jenner’ a karşı atak
    Amerika’da Realty Show’ların başını çeken,  Kardashian’ların sexy anneleri Kris Jennerbir süredir ayrı yaşadığı eşi Bruce Jenner’ın eski asistanı olan Randa Kamihira ile olan ilişkisine cevap vermekte geç kalmadı. Kris Jenner  yakın dostları Justin Bieber’ında menejerliğini yapan Corey Gamble ile bir süredir ilişki yaşıyor. Genç sevgilisi ile görüntülenen Kris Jenner’ın, bu ilişkisi ile şimdiden bütün aile fertlerini kıskandırmış durumda.
    Hollywoodda fotoğraflarla bu hafta

    Justin Bieber’ın 
    dövüş kulübü hayalleri
    Son olarak Orlando Bloom ile yaşadığı kavgadan sonra Justin Bieber, kendisini  boks yapmaya adadı. Müzik stüdyosu ile ilişkisini kesen ve gününün büyük bir bölümünü yakın dostu dünya hafif siklet boks şampiyonu Floyd Mayweather’dan özel dersler alarak harcayan Bieber, yakında ringlerde dövüşeceğini yakın çevresine söylüyormuş. Team Justin ve menejerleri  bu durumdan son derece rahatsızlık duyarken, kendisine bir an evvel stüdyoya girip yeni albüm üzerinde çalışmaya başlamasını öneriyorlarmış.
     
    Hollywoodda fotoğraflarla bu hafta

    James Franco Scientology yolunda mı?
    Hollywood'un yakışıklı aktörlerinden James Franco, yine Hollywood’un ağır abilerinden Tom Cruise ve John Travolta gibi Ron Hubbard’ın liderliğini yaptığı Scientology tarikatına katılacak mı? Ron Hubbard’ın yazdığı kitapları son günlerde elinden düşürmeyen James Franco için yakın dostu popüler aktör Seth Rogen, ‘‘Onun Scientology’ye katılması, Star Wars filmlerinde olan masum Luke Skywalker’ın kötü güçlerin kontrolüne girmiş babası Darth Vader tarafından kandırılması gibi bir şey olur’’ demiş.
     
    Uyumuş da büyümüş ’‘Suri’’
    Hollywood'un yıldızları kadar onların çocukları da her zaman medyanın gözü önünde tabi ki… Doğduğu günden beri Hollywood’un en gözde çocuklarından birisi olan Tom Cruise ve Katie Holmes’ in kızları Suri Cruise, görenleri  kendisine hayran bırakıyor. Her yaşının ayrı bir güzelliğini taşıyan Suri Cruise, yakında beyaz perdede boy göstermeye başlarsa kimse şaşırmasın...
     
    Hollywoodda fotoğraflarla bu hafta

    Ashton aman Ashton sen ne kaçamaklar yaptın be Ashton!
    Bu  Hollywood’da kim ne derse desin mutlu bir yuva kurmak gerçekten zor. Şan, şöhret, para, lüks hayat ve çevrenizdekiler ne yazık ki mutlu yuva kurma düşmanı şeyler. İşte son günlerde Hollywood dünyasına bomba gibi düşen bir kaçamak haberi. Demi Moore ile uzun süreli delikanlılık stajını tamamlayıp artık ben de çoluk çocuk sahibi olayım diyen ve Mila Kunis ile nişanlanıp bir de kız çocuğu sahibi olan Ashton Kutcher için tam olgun adam evinin erkeği oldu diyorduk ki yine bombayı patlattı. İsveç’li güzel makyaj artisti Linn Massinger  ile Hollywood tepelerinde bir villada çok özel saatler geçiren Ashton,bakalım bunun hesabını Mila Kunis’e nasıl verecek? Burası Hollywood, burada ne yaparsan yap Las Vegas’da olduğu gibi yatakta kalmıyor.
    Hollywoodda fotoğraflarla bu hafta
     

    Kım ve Kanye için yolun sonu mu?
    Hollywood’da yine bu hafta en çok konuşulan konulardan biri deKim Kardashian ile Kanye West’in ayrılık dedikodusu. Ayrılık olursa ne para, ne pul önemli değil onlar için… Ama ortada öyle bir konu var ki çift arasında yıllarca sürecek bir savaş çıkarır. Kızları North’un kimin ile yaşayacağı…Kanye West, alınan bilgilere göre şimdiden kızları North için Paris’de özel okul arayışlarına girmiş. Kim ise, kızlarının geleceğinin planlarını, Los Angeles'da düşünüyormuş. Bakalım bu işin sonu nasıl bitecek? Yakında bu konu gündemin en çok konuşulan konularından biri olmaya aday…

     
    Hollywoodda fotoğraflarla bu hafta


    Rihanna, Instagram’a geri döndü
    @badgalriri hesabı ile anında 13 milyon takipçisi ile Instagram’a hızlı bir dönüş yapan Rihanna yaptığı cüretkar paylaşımları bakalım yeni hesabında devam edecek mi ?

     
    Hollywoodda fotoğraflarla bu hafta
     

    Hollywood’da kimler kimleri giydiriyor?
     
    Hollywood’da şüphesiz yıldızların parladıkları ve ışık saçtıkları yerler kırmızı halı davetleri  ve ödül törenleri. Peki Hollywood’un dünyaca ünlü yıldızları evlerinden bu davetlere ya da Oscar ödüllerini almaya giderken kimler tarafından yönlendirilip giydiriliyorlar. Biz de sizlere Hollywood’un en iyi stilistçilerini ve giydirdikleri ünlüleri derledik.

    1- Elizabeth Steward (Stilist) : Cate Blanchett, Julıa Roberts, Frıeda Pınto, Amanda Seyfried


    2 - Petra Flannery (Stilist): Emma Stone, Amy Adams, Zoe Saldana


    3- Mıcaela Erlanger (Stilist): Lupita Nyongo,  Michelle Dockery


    4 - Karla Welch & Kemal Harris (Stilist): Justin Bieber, Olivia Wilde, Zoey Deschanel, Robin Wright


    5- Rachel Zoe (Stilist):  Jennifer Lawrence, Sofia Vergara, Jennifer Garner


    6 -Rob Zangardi & Mariel Haenn (Stilist) : Jenifer Lopez, Shakıra, Gwen Stefani, Pharrell Williams


    Haftanın Hollywood filmi Nıgtcrawler 
     Yönetmenlğini Dan Gilroy’un yaptığı, başrollerini, Jake Gyllenhall, Rene Russo, Riz Ahmed , Bill Paxton’ın paylaştığı filmde, Los Angeles’ın hızlı hayatında yaşanan cinayetlerin, tehlikelerin içinden haber yapmak isteyen bir grup gazetecinin soluk kesen hikayesi anlatılıyor. Film açılış haftasında şimdiye kadar 10.4 milyon $'lık hasılat elde etti.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow