hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kevin Hart: ''Komedi, hayatımın bir parçası''

    Kevin Hart: Komedi, hayatımın bir parçası
    expand

    2015 yılına damgasını vuracak ''The Wedding Ringer'' bu hafta sonu vizyona giriyor. Başrollerini Amerika'nın ünlü komedyenlerinden Kevin Hart ve Josh Gad'ın paylaştığı filmin yönetmenliğini Jeremy Garelick yapıyor. Filmin senaryosu Jay Lavender ve Jeremy Garelick'e ait.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sosyal hayatında etrafında fazla gerçek dostu olmayan Doug Harris (Josh Gad) evlenme hazırlığı
    içerisindedir. Nişanlısı tarafından evliliklerine iki hafta kala sağdıç telaşına tutulan, Doug bu hazırlık için hangi arkadaşını arasa olumsuz yanıt alır.

    Doug son olarak çareyi kiralık sağdıç hizmeti veren Jimmy Collahan'ın (Kevin Hart) şirketinde bulur. Bu noktadan sonra gecen iki haftalık zaman içerisinde iş ilişkisi ile başlayan maceraları birbirinden komik olaylar ile, Doug'ın evlilik kararını farklı bir boyuta taşır.

    Filmin Baş Rol oyuncuları, Kevin Hart ve Josh Gad ile CNN TÜRK Los Angeles Temsilcisi , Barbaros Tapan bir araya geldi ve her iki oyuncu ile özel roportaj yaptı.

    Barbaros Tapan: İstersen bize bu oynadığın karakteri nasıl çizdiğini biraz anlat...

    Kevin Hart: Bu karakteri çok uzaklarda aramadım, içimde yaşayan birisi idi. Biraz gerçek hayatımdan biraz hayal dünyamdan alınmış bir karakter .Farklı bir yönlerden oluşan bir komedi ortaya çıktı .İlk olarak dramatik, tatlı, hoş komik hikayeleri bir arada topladım ve güzel bir tecrübe oldu. Ekip olarak çok iyi sanatçılar ve ekip ile birlikte güzel bir iş çıkardık.

    BT: Josh Gad komik bir adam onunla birlikte bu komedi filminde olmak nasıl bir tecrübe oldu?


    Kevin Hart: Josh ile çekimlerden önce tanıştık ve iyi bir diyalog kurduk. Sahte bir dostluk olmadı,
    samimiyet önemlidir bu işlerde. Josh ile kimyamız çok iyi uyuştu ve bu da filmdeki performansa yansıdı. Bunun neticesi ayrıca bütün diğer oyunculara da çok şeyler kattı.

    BT: Sen son yılların en başarılı komedyenlerinin başında geliyorsun, senin için komedi yaparken zorlandığın durumlar oluyor mu?

    Kevin Hart:
    Komedi yaparken zorlandığım bir durum yok çünkü hayatımın bir parçası olmuş durumda. Beni ben yapan şey diyebilirim.Tek zorlanacağım tarafı benim yaptığım komedi türünün herkes için uymaması olabilir. Ama gerçek hayattan örnekler sunduğum için herkesin göreceği bir tarafıda vardır.

    BT: 2015 NBA ALL-STAR Ünlüler takımına seçildin iddaalı mısın ?

    Kevin Hart: Oynamaya hazırım, en son doktora gittiğimde bana boyumun 5 cm daha uzadığını söyledi. Bu yüzden NBA ALL-STAR Ünlüler maçında Uzun Forvet oynamayı düşünüyorum.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow