hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Talihsiz bir tatil yolculuğu: "Vacation"

    Talihsiz bir tatil yolculuğu: Vacation
    expand

    Aile tatili filmi deyince akla gelen Sevimli Aile'nin bir sonraki nesli yine iş başında. Başrolünü The Hangover filminden tanıdığımız Ed Helms ve Anchorman filminden tanıdığımız Christina Applegate'in paylaştığı “Tatil Zamanı/Vacation” adlı film, aileyi bir başka talihsiz yolculuğa çıkarıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye'de Sevimli Aile olarak bilinen ve başrolünde Chevy Chase'in yer aldığı film serisi National Lampoons, bu kez ailenin yeni üyeleriyle tatile devam ediyor. Film yine, klasik bir Amerikan ailesinin tatil planının nasıl da umduğu gibi gitmediğini anlatıyor. 

    Babasının ayak izlerinden giden ve çok ihtiyaç duyulan bir aile kaynaşması uman yetişkin Rusty Griswold, eşi Debbi ve iki oğlunu Amerika'nın "en sevilen aile eğlence parkı" Walley World'e sürpriz bir geziye götürür. Yolunda gitmeyen ne olabilir ki?

    Oyuncu kadrosunun diğer önemli isimleri arasında, Rusty’nin oğulları James ve Kevin rollerinde Skyler Gisondo (“Night at the Museum: Secret of the Tomb”, “Hard Sell”) ve Steele Stebbins (“A Haunted House 2”); Rusty'nin sinir bozucu derecede başarılı eniştesi Stone Crandall rolünde Chris Hemsworth (“Thor” filmleri); Stone’un eşi, Rusty’nin kız kardeşi Audrey rolünde Leslie Mann (“The Other Woman”); ve klasikleşmiş “Tatil Zamanı/Vacation” komedilerinden tanıdığımız Ellen ve Clark Griswold rollerinde Beverly D’Angelo ve Chevy Chase bulunuyor. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Talihsiz bir tatil yolculuğu: Vacation

    Eski Sevimli Aile (National Lampoons) filminden bir kare...

    Film Jonathan Goldstein ve John Francis Daley'nin ilk yönetmenlik denemesi. Goldstein ve Daley (“Horrible Bosses”, “Cloudy with a Chance of Meatballs 2”), John Hughes'un karakterlerine dayanarak senaryoyu kaleme aldılar. “Tatil Zamanı/Vacation”ın yapımcılığını David Dobkin (“The Judge”, “Wedding Crashers”) ve Chris Bender (“We’re the Millers”, “Horrible Bosses 2”); yönetici yapımcılığını ise Marc S. Fischer, Jeff Kleeman, Toby Emmerich, Richard Brener, Samuel J. Brown ve Dave Neustadter üstlendiler. 

    Şimdi de Ed Helms ve Christina Applegate ile yaptığım röportaja gelelim. 

    Barbaros Tapan: Film çok eğlenceliydi, çok güldüm. Griswold ailesinin yeni karakterleri olmak nasıl bir duygu ?

    Ed Helms:Bizim için bir onur, orjinali benim için çok özel, ne zaman TV'de görsem izlerim, çok eğlenceli bir film.

    Christina Applegate:Benim için de çok özel bir film, ben de ne zaman TV'de rastlasam izlerim, çünkü biliyorum ki ne zaman izlesem güleceğim ve beni alıp eğlenceli bir dünyaya götürecek. Griswold ailesinin devamı olmamız kariyerlerimiz için onur verici. Orjinal aile Chevy Chase ve Bevely D`Angelo'nun desteği de çok özeldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Talihsiz bir tatil yolculuğu: Vacation

    Barbaros Tapan: İkiniz de kariyerli oyuncularsınız, 2015 yılında artık insanları güldürmek daha mı zor oldu, ne dersiniz?

    Christina Applegate: Günümüzde sosyal medya, Youtube çok hızlı çalışıyor. İnsanlar her türlü videoyu çok çabuk servis edebiliyor, bu yüzden bizim yaptığımız iş zorlaştı. Nasıl farklı ve yaratıcı bir şeyler yapabiliriz, izleyiciyi nasıl etkileyebiliriz diye düşünüyoruz. Özellikle senaryo yazarlarının işi daha da zorlaştı. Artık farklı ve özgün hikaye yaratmak çok önemli.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ed Helms: Çok doğru, sosyal medya artık işin içinde. Herkes bir şeyler yapıyor. Umarız bizim filmde de gülerler, biz çok eğlendik.

    Barbaros Tapan: Filmin üçüncüsü yapılırsa Griswold ailesini Türkiye tatilinde görebilir miyiz?

    Ed Helms: Harika olur. Annem 3 hafta oradaydı, Türkiye’den yeni döndü, harika vakit geçirmiş. Ben de en kısa zamanda gitmek istiyorum. Eğer filmde bir Türkiye seyahati olursa çekmeyi çok isterim.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow