hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İstanbul Modern'de Aşk Var!

    İstanbul Modernde Aşk Var
    expand

    İstanbul Modern, Sevgililer Günü dolayısıyla 14-15 Şubat'ta çiftlerin başbaşa gezerek deneyimleyebilecekleri özel bir tur gerçekleştiriyor. Turda, müzenin geçmiş ve gelecek koleksiyon sergisinde aşka dokunan yapıtlardan oluşan bir seçki, danışmadan alınacak tur planı eşliğinde gezilebilecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu özel sergi turundan sonra sevgililer, sosyal medyada  #istanbulmoderndeaşkvar etiketiyle ve sergide çektikleri bir fotoğrafla check-in yaptıklarında, İstanbul Modern Mağaza'dan bu özel günü anımsatacak hediyeye sahip olacak.

    İstanbul Modern, müze mağazası ve Point Hotel Barbaros mağazasında sanat ve tasarımla buluşturan çok çeşitli ve farklı ürün seçeneklerine yer veriyor.

    İstanbul Modern Mağaza sevgililer günü özel seçkisinde Burcu Sülek tasarımı kolye,küpe ve kol düğmesinin yanısıra Toz Design tasarımı kolye, Ali Bakova tasarımı çanta, Ümit Altun tasarımı tablet kalemi,  Reyhan Karacadağ tasarımı yastıklar, Şahin Kaygun'un RengahenkII adlı yapıtının yer aldığı i-phone kapak ve defter öne çıkıyor.

    Erol Akyavaş, Fahrelnissa Zeid, Burhan Uygur, Ömer Uluç, Zeki Faik İzer, Şükriye Dikmen, Eren Eyüboğlu,Hikmet Onat, Hoca Ali Rıza,Bedri Rahmi Eyüboğlu, Burhan Doğançay, Seçkin Pirim, Mustafa Horasan, Ergin İnan, Neş'e Erdok, Selma Gürbüz, Avni Arbaş ve İzzet Keribar'ın yapıtlarından esinlenerek tasarlanmış çeşitli hediyelik ürünler de mağazanın koleksiyonunda bulunuyor.

    İstanbul Modern Mağaza'da ayrıca Ela Cindoruk,Meral Saatçi, Zeynep Erol, Meliha Babalık, ÖrgeTulga, Mana Yıldız, Ayşe Durul, Kristin Evihan, Reyhan Karacadağ, Zekiye Koçarslan, Selben, Yada, Evren Kayar, Zeynep Pak, Aida Pekin, Büşra Eskizeybekve Türkiye ve dünyadan birçok tasarımcının İstanbul Modern özel seçkisi yer alıyor.

    Tasarım Buluşmaları'nda Leyla Taranto

    İstanbul Modern Mağaza'nın sanat ve tasarım konsepti çerçevesinde ayda bir cumartesi günü düzenlediği Tasarım Buluşmaları'nın bu ayki konuğu tasarımcı Leyla Taranto.

    Leyla Taranto 2006 yılından bu yana, kendi markası olan Toz Design için mücevher/takı ve obje tasarımı gerçekleştiriyor.

    Tasarıma bazen bir fikir, bazen de bir form ile başlayan Taranto, geleneksel malzeme ve üretim tekniklerini kullanmakla birlikte, farklı malzemeler ve üretim teknikleri ile denemeler yapmayı, yeri geldiğinde ise bu iki farklı yaklaşımı, alışılmış olanla farklı olanı, bir araya getirmeyi seviyor.

    Bu ayki buluşmanın 14 Şubat Cumartesi saat 16.00'da Sevgililer Günü gerçekleşmesi dolayısıyla tasarımcı, bu farklı günde özellikle "kalp" formlu takıları ile tasarım severlerle buluşuyor.

    "Sinema Seni Seviyorum"

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow