hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Pera Müzesi'nde uzun bir geceye hazır olun

    Pera Müzesinde uzun bir geceye hazır olun
    expand

    Pera Müzesi, 21 Haziran Cumartesi zengin ve renkli etkinliklerle 19:00 - 24:00 saatleri arasında açık ve ücretsiz olacak. Pera Café'de saat 19:00'da DJ Kulakkurdu ile başlayacak kutlama, 21:30'da Karma grubunun performansı ile devam edecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    7 Mayıs'ta ziyarete açılan "Andy Warhol: Herkes için Pop Sanat" ile "Stephen Chambers: Büyük Ülke ve Diğer Hikâyeler" sergilerinin yanı sıra "Kesişen Dünyalar: Elçiler ve Ressamlar", "Anadolu Ağırlık ve Ölçüleri" ile "Kahve Molası" koleksiyon sergileri saat 24:00'e kadar gezilebilecek.

    Müzeler Gecesi Programı

    19:00 - 21:30 DJ Kulakkurdu ile "Happy Hour"
    21:30 - 22:30 Konser: "Karma"
    22:30 - 24:00 DJ Kulakkurdu

    DJ Kulakkurdu:

    Kulakkurdu, Ohrwurm Funk'tan, Blues, Groove, Electropop, Rock'n Roll, Punk, Reggae, Dub, Soul ve Hip Hop'a uzanan geniş müzik yelpazesi ile Pera Müzesi'nde.

    Karma:

    2012 yılında kurulan Karma modern bir pop grubu. Vokalde Beren Demirkaya, klavyede Kemal Seçkin ve davulda Cumhur Avcil'den oluşan grup 2013 yazında albüm çalışmalarına başladı. Karma'nın 11 şarkıdan oluşan "Dünya" albümünün çalışmaları devam ediyor. Pera Müzesi'ndeki konserde gitarda Eray Arbak ve basta Gökhan Şahinkaya da eşlik edecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow