hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fotoğraf Sanatı Kurumu'ndan 20. yıl sergisi

    Fotoğraf Sanatı Kurumundan 20. yıl sergisi
    expand

    Fotoğraf Sanatı Kurumu'nun kuruluşunun 20. yılı dolayısıyla açılan sergi, fotoğrafseverlerin beğenisine sunuldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fotoğraf Sanatı Kurumu (FSK) üyelerinin fotoğraflarının yer aldığı sergi, Ankara Çağdaş Sanatlar Merkezinde, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu Başkanı Sami Türkay, FSK Başkanı Duygu Nazire Kaşıkcı, Serebral Palsili Çocuklar Derneği Başkanı E. Sinem Ersoy, Dernek yönetim kurulu üyeleri ile Dernek üyeleri ve çok sayıda kişinin katılımıyla açıldı.

    Duygu Nazire Kaşıkcı, serginin açılışında yaptığı konuşmada, FSK'nın 20. kuruluş yılı dönümünü kutladıklarını belirtti.

    FSK'nın kucak açtığı çeşitliliğin sergiye de yansıdığını ifade eden Kaşıkcı, sergi için üyelerini belli bir konu ile sınırlandırmadıklarını, fotoğrafın aydınlattığı dünyaya çocukların da katılmasını istediklerini ve bu amaçla FSK'nın 20. yaşını taçlandıran fotoğraf sergisini Serebral Palsili Çocuklar Derneği (SERÇEV) yararına açtıklarını anlattı.

    Serebral palsili çocuklara destek olmaya ve farkındalık yaratmaya çalıştıklarını dile getiren Kaşıkcı, sergideki fotoğrafların satışından elde edilecek gelirin SERÇEV'e bağışlanacağını bildirdi.

    Maddi bir değerle ölçülemeyecek kadar kıymetli bilgilerini ve fotoğraflarını hiçbir telif ücreti talep etmeden dernek yararına ve fotoğraf severlerin beğenisine sunan fotoğraf ustalarına ve FSK üyelerine teşekkür eden Kaşıkçı, 1994'den bu yana fotoğrafa gönül veren herkesi kucaklayarak amatör ruhla hazırladıkları 20. yıl sergisi için "Bizim gözümüzden dünyayı görmenizi istiyoruz" dedi.

    SERÇEV Başkanı E. Sinem Ersoy da FSK'ya yaptığı çalışmalardan ve katkılardan dolayı teşekkür etti.

    Ünlü sanatçılar şimdi ne yapıyor?

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow