hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ayrıntı Yayınları 2 yıl aradan sonra İzmir Kitap Fuarı'nda

    Ayrıntı Yayınları 2 yıl aradan sonra İzmir Kitap Fuarında
    expand

    20. TÜYAP İzmir Kitap Fuarı bu yıl 18-26 Nisan tarihleri arasında Kültürpark Fuar Alanı içerisinde düzenlenecek. İki yıl aradan sonra yeniden fuara katılan Ayrıntı Yayınları, 2. Salon 313 No'lu standda İzmirli okurla buluşacak. Fuarda, Ayrıntı Yayınları'ndan romanları yayımlanan Danimarkalı yazar Christian Jungersen de okurlarıyla biraraya gelecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TÜYAP İzmir Kitap Fuarı, bu yıl 20. kez düzenleniyor. 18-26 Nisan tarihlerinde Kültürpark Fuar Alanında düzenlenecek olan fuar, 09.00- 19.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

    Ayrıntı Yayınları da 2 yıl aradan sonra yeniden TÜYAP İzmir Kitap Fuarı'nda okurlarıyla buluşacak. Türkiye'nin ve dünyanın en önemli edebiyatçı, yazar ve düşünürlerini 28 yılda 22 ayrı diziden çıkan 890 kitapta okuruyla buluşturan yayınevi, İzmir Kitap Fuarı'nda bir de etkinliğe ev sahipliği yapacak. 2. Salon 313 No'lu standda yer alacak olan Ayrıntı Yayınları, 23 Nisan Perşembe günü Konferans Salonu I'de saat 15.00-16.00 arasında "Türkiye'de Rejim Tartışmaları" konulu bir söyleşi düzenleyecek. Söyleşide konuşmacılar, Kurtul Gülenç ve Dinçer Demirkent olacak.

    Ayrıca, kısa bir süre önce ''İstisna'' ve ''Kayboluyorsun'' adlı romanları yayınevi tarafından yayımlanan Danimarkalı yazar Christian Jungersen de 18- 24 Nisan tarihleri arasında İzmir Kitap Fuarı'nda olacak. Yazar 20 Nisan günü Ayrıntı standında okurlarla buluşacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow