hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Devlet Bahçeli'nin yeğeni rock albümü çıkardı

    Devlet Bahçelinin yeğeni rock albümü çıkardı
    expand

    "Kurumuş Güller" adlı pop-rock albümüne imza atan Salih Bahçeli'nin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yeğeni olduğu ortaya çıktı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yıldız Teknik Üniversitesi'ndeki eğitimleriyle müziğin farklı dallarında uzmanlaşan Salih Bahçeli ve Levent Marancı önderliğinde kurulan müzik grubu Altıüstü'nün yeni albümü "Kurumuş Güller", dijital platformlarda müzikseverlerle buluştu.

    Vokal ve gitarda Salih Bahçeli'nin, davulda Levent Marancı'nın, basgitarda Şentürk Öztaş'ın, saksafon ve klavyede Yiğit Albayrak'ın ve gitarda Paşa Çelik'in yer aldığı grup, "Çok Zor", "Senden Kalma", "Geç Kalınmış Kadın" ve ilk albümlerine ismini veren "Kurumuş Güller" parçalarıyla müzik piyasasına hızlı bir giriş yaptı.

    Mustafa Sandal, Erdal Çelik, Can Güney ve Levent Demirbaş gibi birçok başarılı müzik adamıyla çalışma fırsatı yakalayan Salih Bahçeli'nin tüm söz ve müziklerini bestelediği albümde ilk klip "Kurumuş Güller" şarkısına çekildi.

    Aşka inancın ve umudun işlendiği klipte Altıüstü'ne Çek asıllı model ve oyuncu Sandra eşlik etti.

    Ünlü klip ve reklam yönetmeni Devrin Usta'nın yönetmenliğini üstlendiği klibin çekimleri İstanbul yakınlarında Saray Köyü'nde ahşap bir evde ve bahçesinde gerçekleştirildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow