hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Olten Filarmoni'den yeni yıl konseri

    Olten Filarmoniden yeni yıl konseri
    expand

    İzmir sanat hayatına yeni bir soluk getiren Olten Filarmoni Orkestrası, ünlü Fransız soprano Anne Rodier ile dinleyicileri Fransız tarihinde bir yolculuğa çıkardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Genç İngiliz keman virtüözü Charlie Siem ile 2014-2015 sezonunu açan ve Türkiye'nin genç yeteneklerinden viyolonselist Nil Kocamangil ile ikinci konserini gerçekleştiren Olten Filarmoni Orkestrası, sanatseverlere yine güzel bir gece yaşattı.

    Madonna'nın kafaları karıştıran şarkısı: İlluminati!

    Konserde, ünlü Fransız soprano Anne Rodier, Fransız melodileri ve şansonlarıyla dinleyicileri Fransız tarihinde bir yolculuğa çıkardı. Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde İbrahim Yazıcı şefliğinde ve Olten Filarmoni Orkestrası eşliğinde gerçekleşen konserin biletleri de günler öncesinden tükendi.

    Filarmoni sanat okulunun öğrencilerinin son parçada sahneye çıkarak Anne Rodier"e eşlik etmesi ve seyircilerin yeni yılını kutlaması, dakikalarca ayakta alkışladı.

    Olten Filarmoni 2015 yılında sırası ile Gülsin Onay, Ferhan-Ferzan Önder, Nathalia Gutman, Alexander Kagan, Gökhan Aybulus, Alexander Markov gibi ünlü isimleri Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde ağırlayacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ''Hodor'' İstanbul'da sahne aldı

    6 ülkeden 36 genç ''Sarı Gelin''i seslendirdi

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow