hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ahmet Kural ve Murat Cemcir "karga" oldu

    Ahmet Kural ve Murat Cemcir karga oldu
    expand

    Türkiye’nin ilk 3 boyutlu animasyon filmi "Evliya Çelebi ve Ölümsüzlük Suyu" için stüdyoya giren Ahmet Kural ve Murat Cemcir kargaları seslendirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İlk defa animasyon filmi seslendirdiklerini belirten ünlü oyuncular projede yer almaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirttiler ve eklediler: “Filmde piyasada adını duyurmuş olan Fahrettin ağabeyin çetesinin “Hakkı” (Murat Cemcir) ve “Kamil” (Ahmet Kural) isimli elemanlarıyız. Fahrettin ağabeyimiz 300 küsur yaşındaki bir karga, biz de bu karga çetesinin en genç ve bitirim kargalarıyız. Wingo’nun peşinde ve sürekli Wingo ile yarış halindeyiz.”

    Filmde; Evliya Çelebi’nin can dostu Wingo’ya rahat vermeyen kargalar da ölümsüzlük suyunun peşindedirler. Hem Wingo hem de diğer kuşların korkulu rüyası olan kargaların macerasına Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in esprili seslendirmesi ortak oluyor. Türkiye’nin ilk 3 boyutlu animasyon filmi “Evliya Çelebi ve Ölümsüzlük Suyu”nun 17. yüzyıldan günümüze uzanan hikayesi hem çocukları hem de yetişkinleri eğlenceli bir serüvene sürükleyecek.

    Film 24 Ekim'de vizyonda olacak.

    Birbirinden ilginç 40 eski fotoğraf 

    Haftanın en enteresan haberlerinden soru ve cevaplar 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow