hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erler Film "Halk Şampiyonu" olmak için destek bekliyor

    Erler Film Halk Şampiyonu olmak için destek bekliyor
    expand

    Erler Film, Avrupa İş Dünyası Ödülleri kapsamında 6 Ocak - 24 Şubat 2015 tarihleri arasında yapılacak olan halk oylamasında Türkiye'nin ''Ulusal Halk Şampiyonu'' seçilebilmek için destek bekliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    RSM International sponsorluğundaki Avrupa İş Dünyası Ödülleri'nin halk oylaması 6 Ocak 2015 tarihinde başladı.

    Yarışmanın jüri tarafından değerlendirilen bölümünde Ulusal Şampiyonlardan biri olarak seçilen Erler Film'in kurumsal hikayesi ve başarılarını içeren film European Business Awards'ın web sitesine yüklendi.

    Şimdi Erler Film, halk oylaması için tüm diğer ülkelerin şampiyonlarına karşı yarışıyor. En fazla oyu alan kurum 3 Mart 2015'te "Ulusal Halk Şampiyonu" olacak.

    Türk sinemasının 100. yıldönümünde ilk kez bir Türk film yapımevi bu yarışmaya aday olarak seçildi.

    Türker İnanoğlu tarafından 1960'ta kurulan Erler Film, film-televizyon sektöründeki faaliyetini 55 yıldır hiç ara vermeden sürdürüyor.

    Bu süre içinde 208 sinema filmi ve 4 bin 260 bölüm televizyon dizisi hazırlayan Erler Film, TİM Show Center adıyla açtığı gösteri merkezi ve sinemalar merkezinin yanı sıra TÜRVAK adlı vakfın bünyesinde yer alan Sinema-Tiyatro Müzesi, 7 bin ciltlik sanat kitaplığı ve eğitime verdiği katkılarla biliniyor.

    Halk oylaması nasıl yapılıyor?

    6 Ocak 2015'ten 24 Şubat 2015'e kadar Erler Film ve diğer Ulusal Şampiyonların 2014/15 Avrupa İş Dünyası Ödülleri (European Business Awards) için hazırladıkları video örnekleri online olarak yarışmanın sitesinden (http://www.businessawardseurope.com) izlenebilir.

    Erler Film'e oy vermek için ise aşağıdaki linke tıklayınca açılan sayfada "Vote for this entry!" bölümüne e-mail adresinizi yazıp "VOTE" butonunu tıklayabilir; ardından e-mailinize gelen onay mesajındaki linki tıklayarak oylama işlemini tamamlayabilirsiniz.

    OY VERMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow