hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Haftanın birincisi Yapışık Kardeşler oldu

    Haftanın birincisi Yapışık Kardeşler oldu
    expand

    İlk kez yönetmen koltuğuna oturan İlker Ayrık'ın merakla beklenen komedi filmi "Yapışık Kardeşler" 30 Ocak'ta vizyona girdi. 2015'in en çok beklenen filmi olarak gösterilen Yapışık Kardeşler beklenilenin de üzerinde bir mizah başarısı gösterdi ve büyük beğeni topladı. 10 günde 623.517 seyirci seyirci tarafından izlenen Yapışık Kardeşler, haftanın en çok izlenen filmi oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haftanın filmleri arasında birinci sıraya oturan Yapışık Kardeşler'in yönetmeni ve başrol oyuncusu İlker Ayrık, "Halkın sözü başımızın tacı olacak demiştim daha önce, halk izledi sevdi, takdir etti ne mutlu bize" şeklinde konuştu.

    Dev kadrosu, özgün senaryosu, küfürsüz mizah anlayışıyla sektöre yepyeni bir soluk getiren Yapışık Kardeşler'in başarısının önümüzdeki günlerde daha da katlanacağı konuşuluyor.

    İlker Ayrık'ın ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu ve 2015'in merakla beklenen komedi filmi 'Yapışık Kardeşler'de, yaşadıkları köyde mutlu bir hayat süren yapışık kardeşler Halim'le Selim'in komedi ve aksiyon dolu maceraları anlatılıyor. Köyde hayırlı kısmetlerini bulamayan yapışık kardeşlerin hayatları İstanbul'a gelmeleriyle birlikte tamamen değişiyor. Mutlu bir aile kurmak isterken akla gelmedik maceraların içine sürükleniyorlar. Bu eğlenceli ve keyifli filmde İlker Ayrık'ın (Selim) yapışık kardeşini, başarılı oyuncu Hakan Bulut (Halim) canlandırıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow