hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yaren'in Unfaithful sırrı ortaya çıktı!

    Yarenin Unfaithful sırrı ortaya çıktı
    expand

    "Unfaithful" adlı şarkısıyla iki gündür internette tıklanma rekoru kıran, sosyal medyada da gündem yaratan şarkıcı Yaren’in sırrı ortaya çıktı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başarılı oyuncu Şebnem Bozoklu’nun yer aldığı ve seslendirdiği arabesk şarkıyla büyük merak uyandıran videonun, Kanal D’nin başrollerini Uğur Polat ve Şebnem Bozoklu’nun paylaştıkları yeni dizisi "Ulan İstanbul"un ilk görüntüleri olduğu anlaşıldı.

    Kanal D’nin Haziran ayında ekrana gelecek "Ulan İstanbul" dizisi için, Kanal D’nin yürüttüğü farklı pazarlama, dikkatleri bir anda Yaren’in (Şebnem Bozoklu) üzerine çekti.

    İlk İngilizce isimli arabesk albümü “Unfaithfull” ile iki gündür internet sitelerinde ve sosyal medyada büyük sükse yapan Yaren’in seslendirdiği şarkının sözleri Uğraş Güneş’e, müziği ise Atakan Ilgazdağ’a ait.

    İşte o çok konuşulan şarkı

    Sürükleyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla yaz sezonun iddialı yapımlarından olan “Ulan İstanbul”, İstanbul’da yolları kesişen, birbirinden farklı beş kişinin bir araya gelerek kurdukları bir soygun çetesinin hikayesini anlatıyor. Yaren de (Şebnem Bozoklu) bu çetenin üyelerinden biri. Popstar olma ümidiyle Mersin’den kaçıp İstanbul’a gelen Yaren’in planları umduğu gibi gitmez. Girdiği popstar yarışmasına elemelerde veda edince, İstanbul’un zorlu hayat şartlarında yolu pavyonlara düşer. Kurtulmanın yollarını ararken çetenin lideri Kandemir (Uğur Polat) ile tanışır ve ekibe girer. Becerileriyle de ekibin ayrılmaz bir parçası olur.

    Başrollerini Uğur Polat (Kandemir), Şebnem Bozoklu (Yaren), Salih Bademci (Ceyhun), Sevtap Özaltun (Derya), Erkan Kolçak Köstendil (Karlos), Kaan Yıldırım (Ferdi), Caner Özyurtlu (Bahadır), Alptekin Serdengeçti (Ali Rıza), Zeynep Kankonde (Şehriban), Beyti Engin (Hayati), Gökhan Niğdeli (Muhtar), Bahadır Hakim (Shan Li), Ayta Sözeri (Umay), Can Bartu Aslan (Gıyas) ve Zihni Göktay’ın (Servet) paylaştıkları, yönetmenliğini Murat Onbul’un yaptığı, senaryosunu da Uğraş Güneş’in kaleme aldığı “Ulan İstanbul” yakında Kanal D’de.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow