hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Angelina Jolie: "Çok şanslıyım"

    Angelina Jolie: Çok şanslıyım
    expand

    Angelina Jolie, hem anne hem de varlıklı bir sinema yıldızı olduğu için çok şanslı bir insan olduğunu söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    New York Daily News gazetesinin "Hem anne hem de çalışan bir kadın olarak çocuklarınıza yeteri kadar zaman ayıramadığınız için suçluluk duyuyor musunuz?" sorusuna açık yüreklilikle yanıt veren Jolie, "Ben iki işte çalışıp da iki yakasını bir araya getirmeye çalışan yalnız bir anne değilim. Aldığım destek çoğu insandan, bu dünyadaki çoğu kadından daha fazla. Ve bir eve, sağlık harcamalarına ve gıda giderlerine harcayacak maddi olanaklarım var" diye konuştu.

    Jolie sözlerine şöyle devam etti:

    "Çok fazla çalıştığımı hissettiğim zaman, mümkünse azaltıyorum. Ve o yüzden birbiri ardına iş aldığım çok nadirdir. Ailemin ihtiyacı olduğunda zaman ayırabilirim."

    Jolie'nin açık yüreklilikle söylediği bu sözlerin meslekdaşı Gwyneth Paltrow ile arasında bir polemiğin başlamasına neden olacağı tahmin ediliyor.

    Paltrow, Hollywood yıldızlarının anne olarak işlerinin bir ofiste çalışan annelerden daha zor olduğunu, çünkü ofiste çalışan annelerin belli bir rutini bulunduğunu, evde olacakları saatlerin belli olduğunu, oysa film çekimi yapan Hollywood yıldızlarının iki hafta boyunca evden uzak kalabildiklerini söylemişti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow