hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Christina Aguilera'nın yüzüne ne oldu?

    Christina Aguileranın yüzüne ne oldu
    expand

    Ünlü şarkıcı Christina Aguilera’nın, Nisan 2015'de çekilen fotoğrafıyla 15 Ağustos'ta çekilen fotoğrafı arasında dağlar kadar fark var. İşte bu fark da hem Christina Aguilera'nın hayranlarını hem de estetik cerrahları ikiye böldü. Kimi Aguilera'nın yüzüne estetik müdahale yapıldığını savunurken kimi de başka sebepler ileri sürerek bu tezleri reddetti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hollywood life.com sitesi de bir süredir magazin gündeminde olan bu konuyu uzmanlara sordu. İşin ilginci soruşturmaya cevap veren tüm estetik cerrahlar Christina Aguilera'nın yüzündeki çarpıcı değişimi kabul etti. Ancak buna yol açabilecek çok farklı sebepler sundu.

    Younique Cosmetic Surgery'den Doktor Mark Youssef, Aguilera'nın yüzündeki bu değişimin makyaj tarzından kaynaklanmış olabileceğini söyledi.

    Youssef "Bu fotoğraflarda gördüğünüz değişiklikler farklı makyaj tarzlarına bağlı olabilir. Bu durumun birkaç farklı açıklaması da olabilir. Christina, Nisan'da çekilen fotoğrafıyla kıyaslandığında dört ay öncesine göre  birkaç kilo almış görünüyor. Bu da yanaklardaki ve  çene hattındaki dolgunluğu açıklayabilir" diye konuştu.

    Ancak, Doktor Youssef'e göre  makyaj ve kilo artışı bir insanın yüzündeki değişikliğin tek açıklaması da olamaz. Bu konuda da "Yüzün şekliyle ilgili değişikliklere getirilecek bir başka açıklama da deri altına uygulanan dolgular. Bu tür uygulamalar yüzü kaldırır ve daha genç bir görünüm sağlar" dedi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow