hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çocuklar Duymasın final yapıyor!

    Çocuklar Duymasın final yapıyor
    expand

    FOX TV ekranlarında yayınlanan ve Birol Güven'in yapımcılığını üstlendiği Çocuklar Duymasın final yapıyor. Çocuklar Duymasın, Türkiye'nin en uzun soluklu dizileri arasında yer alıyordu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çekimleri biten ve 160. bölümüyle final yapacak olan dizinin stok bölümleri yaz boyu yayınlandı ve final vakti geldi. Sevilen dizi Ramazan Bayramı'nın 3. günü final yaparak ekranlara bir kez daha veda edecek.

    2002'de başlamıştı
    Çocuklar Duymasın dizisi 2002 yılının Ocak ayında izleyici ile buluşmuştu. Yayınlanmaya başladığı günden itibaren büyük bir izleyici kitlesi yakalayan dizi, 2005 yılında sona erdi. Ancak yapımcı Birol Güven, 2010 yılında diziyi tekrar çekmeye başladı. 2010'dan bu yana yayınlanan dizi, 160. bölüm ile ekranlara veda edecek.

    TÜRK TELEVİZYON TARİHİNİN UNUTULMAZ 50 DİZİSİ

    Çocuklar Duymasın hakkında
    Çocuklar Duymasın, Türk aile komedi televizyon dizisi. Mint Prodüksiyon tarafından hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Bora Tekay oturmaktadır. Dizide birbirine katlanamayan, ayrılığın eşinde yaşayan karı-koca ve onların evli kalmalarını zorunlu hale getiren iki çocuğundan oluşan bir ailenin birbirleri ve dostlarıyla olan ilişkileri anlatılır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İlk bölümü Ocak 2002'de TGRT'de yayınlandı. Yayınlanan 13 bölümün ardından 16 Nisan 2002'de atv'ye geçti. 2 sezon atv'de yayınlandıktan sonra 3. sezonu Eylül 2003'te Star TV'de yayınlandı. Başrol oyuncularından Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın özel hayatlarından dolayı diziden ayrılmaları sonucunda dizinin 4. sezonu Çocuklar Ne Olacak adıyla yayınlandı ve dizi Mayıs 2005'te sona erdi. 2009'da FOX'da yeniden başlaması planlandı; fakat ekonomik kriz nedeniyle dizi bir süreliğine ertelendi. Ardından 5 Ağustos 2010'da 5. sezonuyla yeniden atv'de yayınlanmaya başladı. Yeni bölümleri çekilmeye başladı. 2013 Eylül ayında Fox TV ekranlarında 3. defa başladı. Haluk emekli olmuş yeni bir ev almıştır. Emeklilikten sıkılan Haluk, Gönül ile birlikte bir pideci açarlar. Yeni komşuları ile arası da iyi değildir. Dizinin 160. bölümünde tekrar sona ereceği açıklanmıştır.

    İZLENMESİ GEREKEN 9 YENİ DİZİ

    Oyuncu kadrosu ve karakterler
    Birkaç hafta sonra Pınar Altuğ'un yerini Zeynep Tokuş devraldı, fakat sezon sonunda Pınar Altuğ'un başına gelen olayın bir benzeri diğer başrol oyuncusu Tamer Karadağlı'ya o sezonun sonunda olunca yeni sezona dizi Çocuklar Ne Olacak olarak başladı ve konusu değişti. Yeni konuda hem Meltem, hem de Haluk Amerika'ya iş seyahati için beraber gittiler ve çocuklar da dedeleri Kemal (Ferdi Akarnur) ile kalmaya başladılar. Bu bölümlere de aynı zamanda Haluk'un en yakın arkadaşı Selami (Özgür Ozan)'nin oğlu Orçun'u büyütme maceraları anlatıldı. Diziye onların komşuları (Mesut Akusta ve Seray Sever) katıldı. Dizi yarım sezon sonra sona erdi ve son bölümde Tamer Karadağlı geri geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MUTLAKA İZLEMENİZ GEREKEN 100 FİLM

    Yeni bölümlerde oynaması için Pınar Altuğ Atacan, Tamer Karadağlı ve Furkan Kızılay'a teklif götürülmüş, Ayşecan Tatari ise ABD'de yaşadığı için Hayal Kahraman Özalp ile anlaşılmıştır. Özgür Ozan ise devam eden Arka Sokaklar dizisinde oyunculuğunu devam ettirdiği için senaryoda Selami karakterinin açık tutulacağı açıklandı. Onun yerine Volkan Severcan "Tuna" rolünü canlandıracak ve taşfırın erkeği-light erkek arasındaki açık olmayacak. En son Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında 2. sezon birincisi olan Sefa Doğanay, Hami karakterini canlandırmaktadır.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow