hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dan Bilzerian serbest bırakıldı

    Dan Bilzerian serbest bırakıldı
    expand

    Salı gecesi Los Angeles'ta tutuklanan profesyonel kumarbaz ve playboy Dan Bilzerian, çarşamba günü serbest bırakıldı. Bilzerian'ın yasadışı patlayıcılar yapmakla suçlandığı belirtiliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Milyoner, Instagram fenomeni ve Playboy Dan Bilzerian’ın gözaltına alınmasıyla ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı.

    Los Angeles polisinin 34 yaşındaki Bilzerian’ı gizli bir operasyonla gözaltına aldığı, Bilzerian’ın “patlayıcı yapmak ve kullanmakla” suçlandığı açıklandı.

    Bilzerian Salı akşamı “Yasadışı patlayıcılara sahip olmak ve üretmek şüphesiyle” Los Angeles havaalanında tutuklanırken, Çarşamba günü öğlen saatlerinde salıverildi.

    Los Angeles Polisi tutuklama emrinin Kasım ayında Nevada eyaletinden çıktığı, ancak polisin operasyonu gizli tuttuğunu açıkladı. Yapılan açıklamada, “yetkililerin suçu araştırmaya devam ettiği ve operasyonun gizliliğinin bozulmaması için” gizlilik kararı alındığı söylendi.

    Buzzfeed News’un haberine göre Bilzerian Çarşamba günü ABD saatiyle öğlen 1.16’da serbest bırakıldı, ancak hakkındaki suçlamalar düşürülmedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Serbest bırakılmasının ardından Bilzerian Instagram’da bir fotoğrafını paylaştı ve “Hapishane… Bunu tekrar yapmayalım” notunu ekledi.

    Dan Bilzerian serbest bırakıldı

    Instagram'ın Kralı Dan Bilzerian tutuklandı! 

    Acun Ilıcalı'yı tehditten 5 ay hapis

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow