hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Alabora" başlıyor!

    Alabora başlıyor
    expand

    Kanal D’nin sunuculuğunu Anıl İlter’in yaptığı eğlence, heyecan ve macera dolu yeni yarışma programı “Alabora”, bu akşam saat 21.00’de ilk bölümü ile ekrana gelecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kanal D'nin yeni yarışma programı “Alabora” bu akşam başlıyor. Anıl İlter'in sunacağı yarışmanın ilk bölümü saat 21.00'de izleyiciyle buluşacak.

    Alabora, yarın akşam da (5 Temmuz Cumartesi) yine yeni bölümü ile saat 21.00’de ekranda olacak.

    Kızlar erkeklere karşı

    Bodrum’da 7 kız, 7 erkek süper lüks bir teknede “Alabora” olmamak için mücadele edecek. Alabora’da her hafta başında bir ceza oyunu oynanacak. Kaybeden taraf için süper lüks tekne hayatı kabusa dönecek.

    Kaybedenler Bodrum’un 40 derece sıcağı altında denize giremeyecek, karşı tarafa hizmet edecek, yemekleri yapacak, bulaşıkları yıkayacak ve teknenin temizliğinden sorumlu olacak.

    Kazanan taraf içinse hafta tam bir tatil havasında geçecek.

    Kızlar erkeklere, erkekler kızlara muhtaç

    Alabora’da kızlar ve erkekler iki ayrı takım. Ancak ödül kazanabilmek ve teknede kalabilmek için taraflar aynı zamanda birbirlerine muhtaç.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Korunma ve koruma oyunu

    Takımların kendi aralarında oynayacakları oyunlar sonrasında birinci olanlar, o hafta elenmeme garantisini alacak ve karşı taraftan da bir kişiyi koruma altına alma hakkını kazanacak. Bu yüzden kızlar ve erkekler bir yandan karşı tarafla rekabet halindeyken, diğer yandan da rakipleriyle iyi geçinmek zorunda.

    Yüz yüze oylama

    Alabora’da final akşamlarındaysa çok sürpriz bir oylama var. Yarışmacılar tekneden ayrılmasını istedikleri kişilerin isimlerini herkesin içinde rakiplerinin yüzüne karşı açıklayacak. Yüz yüze yapılacak olan bu oylama sonrasında iki ayrı takımdan en fazla oyu alan kişiler final oyunu oynayacak. Bu oyunu kaybeden yarışmacı tekneye veda edecek.

    Büyük ödül 500 bin TL

    Alabora’da 13 hafta sürecek olan bu büyük macerada büyük ödül ise tam 500 bin TL.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow