hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ulan İstanbul Kanal-D canlı izle

    Ulan İstanbul Kanal-D canlı izle
    expand

    Ulan İstanbul bu akşam bir ilki gerçekleştirerek internetten canlı izlenebilecek. Televizyon sektörüne yeni bir soluk getirmek isteyen dizi, internetten yayınlanan ilk bölümü ekran karşısında olacak. İlk bölümü internetten canlı olarak izleyebileceksiniz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kanal D ekranlarınının sevilen dizisi Ulan İstanbul'un televizyon macerası sona erdi ama hayranlarına veda etmedi. Ulan İstanbul  daha eğlenceli ve sansürsüz bölümü ile 20:00'da ekranlara gelecek. İnternetten canlı olarak izlenebilecek ilk bölüm ücretsiz olacak.

    “Ulan İstanbul” severler Kandemir ve çetesinin maceralarına artık bir tıkla www.kanald.com.tr  ve Kanal D mobil uygulamaları üzerinden 1.99TL karşılığında ulaşabilecek, istedikleri saatte ve istedikleri yerde özgürce izleyebilecekler.
    Bu akşam yayınlanacak ilk internet bölümü ise ÜCRETSİZ olacak.

    Artık Nevizadeler hakkında her şeyi bilen Ceyhun, ekibi tutuklayacak mı? Genç komiser tarafından basılan ekip gerçeklerle yüzleşmeye hazır mı?  Ulan İstanbul beklenmedik gelişmelerle bu akşamdan itibaren dilediğiniz zaman kanald.com.tr ve Kanal D mobil uygulamalarda!

    ULAN İSTANBUL SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?
    Kızından daha fazla ayrı kalmak istemeyen Kandemir, bir an evvel Firuz’un elindeki kozdan kurtulmak için ekibiyle birlikte harekete geçer. Nevizadeler’in hırsız olduğunu öğrenen Ceyhun duyduklarını Esra ile paylaşır. Genç komiser bunca zaman kandırılmış olmanın hırsıyla, Nevizadeler’i suçüstü yakalamak için düğmeye basar. İkili bir soyguna adı karışan Aysel’i Nevizadeler’e yem olarak kullanmayı planlar. Aysel’in görevi yanında çalıştığı zengin ailenin evini Nevizadeler’e soydurmaktır. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ULAN İSTANBUL'U CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow