hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Serdar Ortaç isyan etti: Annem de ölsün!

    Serdar Ortaç isyan etti: Annem de ölsün
    expand

    Şarkıcı Serdar Ortaç, MS hastalığına yakalanmasının ardından kendisi hakkında hakarete varan sözler sarf edenlere isyan etti. İşte Serdar Ortaç'ın o sözleri...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bir süre önce evlenen, hemen ardından da MS hastası olduğu iddia edilen, ardından da bu iddiaları doğrulayan Serdar Ortaç, tedaviye başladı. Serdar Ortaç, yaşadığı bu gelişmelerin ardından mikro blog sitesi twitter'ı da aktif bir şekilde kullanmaya başladı. Ortaç'ın attığı mesajları kendisinin atmadığı iddia edilince video paylaşım sitesi youtube'a video yükleyerek hesabın kendisine ait olduğunu açıkladı.

    Kendisine yapılan eleştirilerin büyük bölümünde, Ahmet Kaya'nın bir ödül gecesinde yaşadıklarının örnek gösterilmesine çok içerleyen Serdar Ortaç, Ahmet Kaya hakkında söylediği sözleri kaydederek yine youtube'a yükledi. Serdar Ortaç, "Ahmet Kaya'ya çatal attıysam ellerim kırılsın. En yakınımı kaybedeyim. Babamı kaybettim, annem de vefat etsin eğer elime çatal değdiyse" dedi.

    "Şimdi yatalak hasta oldum" diyen Serdar Ortaç, "Hastalığımı fırsat bilip Ahmet Kaya'ya çatal attığımı yazanlar be ey Allah'tan korkusu olmayanlar, benim elimde bir çatal gördünüz mü? 20 sene önce, binlerce kez özür diledim. Şimdi yatağa bağlandım diye bunu fıtsat bildiniz ha tüüü" dedi.

    SERDAR ORTAÇ'IN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ DOKTORUNDAN AÇIKLAMA

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Twitter hesabım benim"
    Tedavi gördüğü hastaneden MS hastası olduğunu doğrulayan Serdar Ortaç, bir video paylaştı. Bir süredir kas ağrılarından şikayet eden popçu Serdar Ortaç, hastaneye giderek muayene oldu.

    MS teşhisi konan Serdar Ortaç'a kortizon tedavisi uygulanmaya başlandı. MS hastası olduğunu doğrulayan ve tedavisine başlanan ünlü sanatçı, paylaştığı videoda hayranlarına, "Twitter hesabım çalınmadı" mesajı gönderdi.

    SERDAR ORTAÇ'IN DÜĞÜNÜNDEN KARELER

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow