hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Citroen C5 yenileniyor

    Citroen C5 yenileniyor
    expand
    KAYNAKMehmet Ali Kantarcı

    Citroen  C5 Aircross, yenileniyor. Araç önümüzdeki aylarda ithal edilecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yenilenen C5 Aircross’da gerçekleştirilen tasarım dokunuşları, markanın yeni tasarım dilini ortaya koyarken, otomobilin genişlik algısını da artırıyor. Araç içi konfor noktasında segmentinde çıtayı bir üst noktaya koymaya devam eden C5 Aircross; Citroen Advanced Comfort® süspansiyon, yeni Citroën Advanced Comfort® koltuklar, rakipsiz iç hacim ve modülerlik dışında Otoyol Sürüş Asistanı gibi sürüş destek teknolojileriyle de rakiplerinden ayrılıyor.

    260 binden fazla sattı

    Citroen C5 Aircross, ilk olarak tanıtıldığı 2018 yılından günümüze 260.000’in üzerinde global satış başarısıyla olduğu kadar iç mekan genişliği, modülerliği ve hepsinden önemlisi, sınıfında rakipsiz konfor seviyesiyle son derece rekabetçi kompakt SUV segmentine damgasını vurdu.

    Yeni C5 Aircross ise sınıfına yön vermeye devam ederken, çok daha konforlu bir sürüş deneyimi ve fonksiyonel iç mekan deneyimi yaşatıyor. Yeni C5 Aircross, ön tasarımındaki yeni çizgilerle markanın güncel tasarım dilini yansıtıyor.

    Dikey tasarım detayları aracın modern görünümünü kuvvetlendirirken, genişlik algısını da artırıyor. LED teknolojili stoplar, piyano tuşu tasarımıyla 3 boyutlu görünüm etkisini güçlendiriyor. Bunun yanında yeni 18 inç elmas kesimli alaşım jantlar aracın her yol koşuluyla başa çıkabilecek güçlü SUV duruşuna katkı sağlayacak. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow